Jump to content
Halvhjearne

Custom Spawn Dialog with Gear & HALO Selection, moving Map, Credits, Custom spawns and more ...

Recommended Posts

Yeh for now i have removed it players are getting in with no problem but if you would like to test your new stuff on my server that would be great and also if i were to use it for now and just turn off jammer spawning would it work.

 

you can get in on the testing if you want, i will send you a pm

Share this post


Link to post
Share on other sites

I love this script, its awesome.

I have anti hack disabled but as soon as infistar loads in, non admin players get kicked and banned.

I added this two lines in run.sqf in the root folder of the server

 

_allowedDialogs = [-1,602];

_allowedDialogs = [-1,602,7777,7778];

 

what am I missing?

Thank you

Luz

Share this post


Link to post
Share on other sites

I love this script, its awesome.

I have anti hack disabled but as soon as infistar loads in, non admin players get kicked and banned.

I added this two lines in run.sqf in the root folder of the server

 

_allowedDialogs = [-1,602];

_allowedDialogs = [-1,602,7777,7778];

 

what am I missing?

Thank you

Luz

 

i need to know what they get banned for ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

i need to know what they get banned for ...

 

As soon as infistar loads up, they get killed, then arma stops working/crashes (tested with 3 players, to everybody the same happens). Then I find them banned in the ban.txt. There is no message for what they get banned.

Me as admin with infistar loaded can play and use the script with no issues. So its infistar that boots.

 

Arma 3 has quit in a unusal manner Info:

Exit Code 0x0000000 something 255

Share this post


Link to post
Share on other sites

As soon as infistar loads up, they get killed, then arma stops working/crashes (tested with 3 players, to everybody the same happens). Then I find them banned in the ban.txt. There is no message for what they get banned.

Me as admin with infistar loaded can play and use the script with no issues. So its infistar that boots.

 

Arma 3 has quit in a unusal manner Info:

Exit Code 0x0000000 something 255

 

look in your server rpt file to see what it bans them for or check the antihack log files to see what it is and them come tell me, i cant guess what your errors are or i would have to foresee millions of possibilitys for what you could have done wrong and what settings you have ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

look in your server rpt file to see what it bans them for or check the antihack log files to see what it is and them come tell me, i cant guess what your errors are or i would have to foresee millions of possibilitys for what you could have done wrong and what settings you have ..

 

 7:53:34 "<infiSTAR.de FNC_AH185_KICKLOGSPAWN> ["vr0giwj3p5wk8iy8",["PlayerX","765611981629XXXXX","BAN",[65,99,116,105,111,110,115,58,32,57,47,50]]]"

 7:53:34 "<infiSTAR.de>BanLog| 76561198162XXXXX(PlayerXt) (v0145)"

 7:53:34 "<infiSTAR.de>HL| 0h 06min | Player X(765611981629XXXXXX) BANNED | Actions: 9/2 (v0145)"

 7:53:34 "<infiSTAR.de> Kicked Player with UID PlayerX.. (v0145)"

Share this post


Link to post
Share on other sites

 7:53:34 "<infiSTAR.de FNC_AH185_KICKLOGSPAWN> ["vr0giwj3p5wk8iy8",["PlayerX","765611981629XXXXX","BAN",[65,99,116,105,111,110,115,58,32,57,47,50]]]"

 7:53:34 "<infiSTAR.de>BanLog| 76561198162XXXXX(PlayerXt) (v0145)"

 7:53:34 "<infiSTAR.de>HL| 0h 06min | Player X(765611981629XXXXXX) BANNED | Actions: 9/2 (v0145)"

 7:53:34 "<infiSTAR.de> Kicked Player with UID PlayerX.. (v0145)"

 

switch off your addaction check ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Halvh

I actually had the same problem with players not being able to join. Stuck on loading player inventory, then authentication failed.

I host with Vert Hosting and GTX Gaming, both the same thing.

 

The recommended fix worked:

 

Delete the close to jammer spawn in init.sqf in the halv folder

 

{
if((_x getVariable ["BUILD_OWNER", "-1"]) in [getPlayerUID player, Epoch_my_GroupUID])exitWith{
_pos = getPos _x;
player setVariable ["HALV_JammerPos",_pos];
diag_log format["[halv_spawn] found a player jammer @ %1",_pos];
};
} forEach nearestObjects [_center, ["PlotPole_EPOCH"], 15000];
 
Just wanted to update you. Also some groups have multiple bases therefore multiple jammers. Some group individuals build on their own so I don't know how that affects the jammer spawn which actually also did not show up all the time.
Thanks for the great script! You will get a donation from me, you clearly deserve it!
 
Luz

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hi Halvh

I actually had the same problem with players not being able to join. Stuck on loading player inventory, then authentication failed.

I host with Vert Hosting and GTX Gaming, both the same thing.

 

The recommended fix worked:

 

Delete the close to jammer spawn in init.sqf in the halv folder

 

{
if((_x getVariable ["BUILD_OWNER", "-1"]) in [getPlayerUID player, Epoch_my_GroupUID])exitWith{
_pos = getPos _x;
player setVariable ["HALV_JammerPos",_pos];
diag_log format["[halv_spawn] found a player jammer @ %1",_pos];
};
} forEach nearestObjects [_center, ["PlotPole_EPOCH"], 15000];
 
Just wanted to update you. Also some groups have multiple bases therefore multiple jammers. Some group individuals build on their own so I don't know how that affects the jammer spawn which actually also did not show up all the time.
Thanks for the great script! You will get a donation from me, you clearly deserve it!

 

Luz

 

 

jammer spawns are wierd, cause it depends on what jammer it selects ... if you have multiple jammers on the map, chances are it will choose the one closest to the middle.

 

however that kinda makes sure players get rid of their old shit or they will not be able to spawn by their newly placed jammer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if anyone has pointed this out yet, but I get a script restriction #1 and I don't know how to fix it. Can someone please help me.

 

scripts.log

12.05.2015 02:23:21: devildog (75.148.152.101:35283) 41233b5122ba56170047085eb4ed192c - #1 "2.0],[safezoneY + 0.01 * safezoneH,0.3],30,0.5] spawn BIS_fnc_dynamicText;};


};"
12.05.2015 02:44:52: devildog (75.148.152.101:15973) 41233b5122ba56170047085eb4ed192c - #1 "zoneY + safezoneH - 0.8,0.7],_onScreenTime,0.5] spawn BIS_fnc_dynamicText;
sleep (_onScreenTime);
} forEach _alltext;
"
12.05.2015 02:53:08: devildog (75.148.152.101:14709) 41233b5122ba56170047085eb4ed192c - #1 "2.0],[safezoneY + 0.01 * safezoneH,0.3],30,0.5] spawn BIS_fnc_dynamicText;};
};"

 

this is what I tried to do

!"sleep (_onScreenTime);} forEach _alltext;"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if anyone has pointed this out yet, but I get a script restriction #1 and I don't know how to fix it. Can someone please help me.

 

scripts.log

12.05.2015 02:23:21: devildog (75.148.152.101:35283) 41233b5122ba56170047085eb4ed192c - #1 "2.0],[safezoneY + 0.01 * safezoneH,0.3],30,0.5] spawn BIS_fnc_dynamicText;};

};"

12.05.2015 02:44:52: devildog (75.148.152.101:15973) 41233b5122ba56170047085eb4ed192c - #1 "zoneY + safezoneH - 0.8,0.7],_onScreenTime,0.5] spawn BIS_fnc_dynamicText;

sleep (_onScreenTime);

} forEach _alltext;

"

12.05.2015 02:53:08: devildog (75.148.152.101:14709) 41233b5122ba56170047085eb4ed192c - #1 "2.0],[safezoneY + 0.01 * safezoneH,0.3],30,0.5] spawn BIS_fnc_dynamicText;};

};"

 

this is what I tried to do

!"sleep (_onScreenTime);} forEach _alltext;"

 

im not very good with be filters, but this is from the credits script, i know that much, perhaps you can just whitelist the script?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea but I run my server through gtxgaming and there are a lot of things that we cannot access unless we purchase the full version through infistar

 

you acces the run.sqf i assume and you can change you battleye filters, you dont need to change anything else, if you cannot do this i suggest you switch host immidiatly (actually i suggest you do that either way if you use gtx).

Share this post


Link to post
Share on other sites

you acces the run.sqf i assume and you can change you battleye filters, you dont need to change anything else, if you cannot do this i suggest you switch host immidiatly (actually i suggest you do that either way if you use gtx).

YEH GTX HA LOL HALV AND THANKS MAN FOR YOUR HELP BUD REALLY LIKE WHAT YOU HAVE DONE ALSO ALL MUST BOW TO HALV <<<< :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

updated to new version, pls delete all old files and check ALL setting files and read through the options ...

 

 

VERY IMPORTANT:

 

Remember everything (or most strings anyway) is translated now so use the stringtables.xml or you will NOT get any text in ANY dialog ...

 

 

have fun

Share this post


Link to post
Share on other sites

Halv, can we have a sample playing every time someone fails to land properly with the parachute?

 

Like this:

 

 

you would have to do some customized spawn script, but its not impossible ...

 

edit:

 

something like this would do the trick:

[]spawn{
	waitUntil{sleep 1;(getPosATL player) select 2 < 1 && (speed player) > -1 && (speed player) < 1};
	sleep 2;
	if !(alive player)then{
		playSound "mydeathsound";
		["<img align= 'center' size='8' image='\a3\Ui_f\data\gui\cfg\Debriefing\enddefault_ca.paa'/>",0,0,15,0,0,8406] spawn bis_fnc_dynamicText;
	};
};

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By Restiphani
      Our server is running however when someone gets killed it looks like it's using the standard revive with the defibrillator and you can only revive once per spawn. How do you change that to unlimited revives or to use the multigun with the heal player attachment?
    • By JakeQue
      Is there anyway to add a disable footsteps for admins?
       
      Also I would love to be able to spawn a mission in from the admin menu, I tried some code but it just breaks Infistar, it would seem it is executing it automatically.
       
       
      Thank you!
    • By JakeQue
      Hi, me again.
       
      For some reason when i spawn in and collect coins or loadout the next time i disconnect and come back it puts me back into spawn and money is all disappeared. 

      There's no hive errors.
      The only error in the Server RPT is :
      And I have 2 errors in my client RPT. Looks like they relate to zsc but I have reinstalled it from scratch and still the same.
      and 
       
      Sorry to be such a noob with this one!!
    • By Mattiman338
      Hi all, doing up a server for myself and a few friends but am having one issue which I am clueless as to why it is happening. It doesn't really affect game play but does make it difficult navigating through certain tasks.
      The issue arises with ZSC and Virtual Garage dialogs only as far as I have tested. Certain buttons within dialogs do not show, such as the deposit and withdraw buttons for the bankers and the store vehicle button in the Virtual Garage dialog.
      I am running InfiSTAR admin tools and antihack and as far as I know, that could be the culprit with these problems but I have checked the servers .RPT and checked for errors with ZSC and the Virtual Garage with nothing coming up.
      There are InfiSTAR logs showing though and one refers to a dialog. 
       
      In-game screens
      And my .RPT from the last restart to when I tested the dialogs to gather screenshots
       
       
      All help is appreciated as I can't find anything to do with infiSTAR in the script installs.
      Thanks all!
    • By Tricks
      Hello community,
      I am working on a custom mission that takes place over the waters of Chernarus. Its actually an Aircraft Carrier mission I had on my server in 2014. However I can't seem to get loot to spawn on the ship.
      Has anyone had any success in spawning custom loot boxes over water or on the carrier?
      Thanks!
  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...