Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'disconnect'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. Hi, me again. For some reason when i spawn in and collect coins or loadout the next time i disconnect and come back it puts me back into spawn and money is all disappeared. There's no hive errors. The only error in the Server RPT is : And I have 2 errors in my client RPT. Looks like they relate to zsc but I have reinstalled it from scratch and still the same. and Sorry to be such a noob with this one!!
  2. 0:13:42 Dedicated host created. 0:13:47 BattlEye Server: Initialized (v1.205) 0:13:47 Host identity created. 0:16:29 Mouse uses modified data file 0:16:29 BattlEye Server: Player #0 Mouse (127.0.0.1:2304) connected 0:16:29 Player Mouse connecting. 0:16:29 Mission DayZ Epoch Taviana read from directory. 0:16:29 Mission DayZ Epoch Taviana read from directory. [repeats like 30 times] 0:16:31 Mission DayZ Epoch Taviana read from directory. 0:16:32 Player Mouse connected (id=______<-removing this for this forum post). 0:16:32 Mission DayZ Epoch Taviana read from directory. 0:16:32 Mission DayZ Epoch Taviana read from directory. [repeats like 30 times] 0:16:33 Mission DayZ Epoch Taviana read from directory. 0:16:33 Mission DayZ Epoch Taviana read from directory. 0:16:33 Player Mouse disconnected. 0:16:33 BattlEye Server: Player #0 Mouse disconnected The game sees the server but immediately crashes when I try to connect to it. Another issue is that I can't see the server externally, but one problems at a time. I read another thread that suggested deleting the file in C:\Users\Anonymouse\AppData\Local\ArmA 2 OA\MPMissionsCache That didnt clear the error. Game versions are the same and I can connect to other servers just fine. Please let me know where to look to get this working. Video of server as I attempt to connect Server is booting on port 2315. is that wrong and is this just a port issue? it still shows the data being sent to the player. Edit: still havent found the source of this issue.
  3. -edit- I disabled my zone alarm firewall and antivirus and the issue seems to be resolved now. 1 Every server, joined diffrent ones, same issue 2 Epoch 0.1.0.3 Arma 3 1.30.127372. 3 Joined server, walked around 4 It's repetable for me Everyime I go to join a server after about a minute of playing I started to get "no message received" message and it stays from anywhere between 10-100 seconds then the game continues to play for a few minutes. It happens over, and over, and over and over until it finally kicks me off the server. I played on servers with 50+ people and had 110ms ping and then I tried to play on servers with 23 or less people and I had 56ms ping but same issue. http://postimg.org/image/y5ksq47on/ http://postimg.org/image/x2ywns8r9/ Pc specs OS-Windows 7 64 bit GPU- radeon hd 6670 CPU - amd phenom II x4 965 Memory - 8192mb
  4. Hey! For some reason my server has went onto it's head :/ It was running fine a while back but yesterday my friend and I had trouble spawning in after a restart :| We were in the game normally, but after the server restarted, we joined back, we got back the verification and downloading player data, but we get stuck on the "DayZ Overpoch" Screen, we can hear sounds around us (I was getting mauled by zombies) and we could hear our selves walk? Any idea what it could be? :c
  5. Hi! I think that I'm doing something wrong here, I need a little help. I have two machines. My server (Windows 2008 R2 64 bits) and my PC (Windows 2008). I have installed DayZ on my PC and I can play in any server. My Windows 2008 is my server at my home. He is my gateway too. This week, I have made a private server and installed on the Windows 2008 R2 64bits. Everything works works fine. players can connect from internet, the server are being listed on gamespy and on DayZ Commander, until I connect to the game by my Local Network. When I do that, all the players connected to the server are disconnected, the server stops to listen on gamespy and dayz commander and only me can join to the server. If I close the server and start it again, everything starts to work normally, until I connect again from my PC through local network. I really don't know what to do anymore. Thanks very much!!
  6. hi everybody. i have such my server issues: 1. often they are disconnected during a game with no rtp errors. example: 15:35:07 | Player #7 stakan disconnected 15:36:16 | Player #2 BlackManTmn disconnected 15:36:44 | Player #13 durdom disconnected 15:37:03 | Player #17 THORUSZ disconnected or 14:30:48 | Player #4 rodrigo (852ff02e4543e4499f500c8c8d75563d) has been kicked by BattlEye: Client not responding 14:30:59 | Player #4 rodrigo (852ff02e4543e4499f500c8c8d75563d) has been kicked by BattlEye: Client not responding this problem often interfere to connect for different players but the average ping is 40-100. And the main PROBLEM - deleting magazines, and other items after player relog or restart server has anybody faced problems like this? p.s sorry for my english
  7. Hi guys! I've been having a problem on my dedicated server for around a week now and have been attempting to figure out the cause! However I am struggling to do so.. The situation is when a player logs out or disconnects there is a chance that they will be tp'd to the coast, with all of their gear. This also occurs for some players on a server restart. I have no idea what the cause can be, but I know it must be within my server or mission files and not client side. Any help and guidance would be greatly appreciated!
×
×
  • Create New...