Jump to content
Demellion

[Functions] RemoteExec issue.

Recommended Posts

Found that happening in some cases on vanillla 0.3.8

19:05:22 Scripting function 'bis_fnc_execvm' is not allowed to be remotely executed

Its only used to initPlayerServer.sqf execution, but still want to know if its global issue, or local for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This message in the RPT is just a notice that a remoteExec call has been blocked. The reason you see it now is that I removed the BIS MP framework overrides so we are using normal Arma 3 behavior.

To suppress the PRT entry 'bis_fnc_execvm' could be allowed via remoteExec config and then simply add a empty initPlayerServer.sqf  in the mission root. The battleye filter for remoteExec should still stop any other uses of 'bis_fnc_execvm'. Otherwise it should only happen on each player connection so it could be left if the extra logging is not an issue.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By McLovin
      NOTICE: Duplicate of another question posted in the wrong section.
       
      So I've been playing this server that has a number of mods installed. I've been playing it for quite a while with the only errors I've been getting are regarding a 45 round RPK mag being missing, but other than that I've had no errors or any issues loading. Upon trying to place a plot pole, nothing happens; absolutely nothing, like no preview shows up, no prompt saying "starting construction" or anything like that, just blankness. When I try to do it again it says "building already in progress" and I can't do anything, not even lock my vehicle. Is there anything that can be done, or that can explain this phenomenon? To further the understanding of how this came to be, I bought a plot pole from the trader in Trader City Stary and tried placing it near Stary, but not too near it (near a thicket of bushes in the distance). Upon right clicking and hitting the build option, that's when I face my issue.
    • By tyrant50187
      Im looking for the ability to add Script allowing Eyescan (retina scan) For Safe's and lockboxes, ether or, its something i havent found any script for but have found mentions and seen, any suggestions, links, or scripts are welcome, please Let me know!
    • By JakeQue
      Hi, me again.
       
      For some reason when i spawn in and collect coins or loadout the next time i disconnect and come back it puts me back into spawn and money is all disappeared. 

      There's no hive errors.
      The only error in the Server RPT is :
      And I have 2 errors in my client RPT. Looks like they relate to zsc but I have reinstalled it from scratch and still the same.
      and 
       
      Sorry to be such a noob with this one!!
    • By JakeQue
      Usually it would state 
       
      "You cannot gut this animal without a knife"
       
      but now the scroll  action is dead and I don't get an error.
       
      Please help!
    • By Bloodthirsty
      Hey I just need some files for this server, any and all you guys can come up with and think it deserve post that shit in chat rn. I want to see some crazy ideas and additions if you got em :) Lets see what you guys can come up with

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...