Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 23 results

  1. Hi all, I have tried to install epoch on to one of my Ubuntu Server systems, I have been able to get to the lobby but upon mission start the server falls over, and starts to restart itself endlessly, I am launching using the startup script included in the server install files directory. I have validated that the redis server is active and I can connect to it from another machine on the network. I have searched the FAQ and a number of threads for a solution but can't seem to crack it. Here are some excerpts of the logs where it seems to fall over each time. The server is running under a user called arma, which I believe has all the appropriate permissions setup etc. 14:57:04 Game Port: 2302, Steam Query Port: 2303 14:57:04 Initializing Steam server - Game Port: 2302, Steam Query Port: 2303 Arma 3 Console version1.68.141205 x86 : port 2302 14:57:04 Mission Epoch Mod read from bank. 14:57:04 Roles assigned. 14:57:04 Reading mission ... 14:57:04 Starting mission: 14:57:04 Mission file: epoch (__cur_mp) 14:57:04 Mission world: Altis 14:57:04 Mission directory: mpmissions\__cur_mp.Altis\ 14:57:13 Strange convex component145 in a3\plants_f\tree\t_pinuss2s_b_f.p3d:geometryView 14:57:13 Strange convex component149 in a3\plants_f\tree\t_pinuss2s_b_f.p3d:geometryView 14:57:14 Strange convex component65 in a3\rocks_f\sharp\sharprock_wallh.p3d:geometryFire 14:57:15 Strange convex component05 in a3\rocks_f\sharp\sharprock_spike.p3d:geometryFire 14:57:15 Strange convex component74 in a3\rocks_f\sharp\sharprock_spike.p3d:geometryFire 14:57:15 Strange convex component202 in a3\rocks_f\sharp\sharprock_spike.p3d:geometryFire 14:57:15 Strange convex component391 in a3\rocks_f\sharp\sharprock_spike.p3d:geometryFire 14:57:17 Strange convex component06 in a3\rocks_f\sharp\sharprock_monolith.p3d:geometryFire 14:57:17 Strange convex component18 in a3\rocks_f\sharp\sharprock_monolith.p3d:geometryFire 14:57:17 Strange convex component30 in a3\rocks_f\sharp\sharprock_monolith.p3d:geometryFire 14:57:21 Strange convex component322 in a3\structures_f\research\dome_big_f.p3d:geometryFire 14:57:21 Strange convex component327 in a3\structures_f\research\dome_big_f.p3d:geometryFire 14:57:24 "CfgEpochCoreServerFunctions" 14:57:24 "Loading Functions: CfgServerFunctions" 14:57:24 Mission read. 14:57:24 Connected to Steam servers WATCHDOG (11493): [Sun May 14 14:57:24 UTC 2017] Server died, waiting to restart... WATCHDOG (11493): [Sun May 14 14:57:29 UTC 2017] Starting server (port 2302)... 14:57:29 Could not enable linux core dumps. Error 1 - 14:57:29 SteamAPI initialization failed. Steam features won't be accessible! 14:57:29 Source set 14:57:29 Initializing stats manager. 14:57:29 Stats config disabled. Here is my EpochServer.ini [EpochServer] BattlEyePath = /home/arma/arma3/sc/battleye InstanceID = NA123 LogAbuse = 1 LogLimit = 999 IP = 66.66.66.66 Port = 2306 Password = killme [Redis] IP = 127.0.0.1 Port = 6379 DB = 0 Password = test [SteamAPI] Logging = 0 Key = VACBanned = 0 VACMinimumNumberOfBans = 0 VACMaximumDaysSinceLastBan = 0 PlayerAllowOlderThan = 0 and finally my server.cfg // EPOCH SERVER CONFIG // GLOBAL SETTINGS hostname = "myepoch"; password = ""; passwordAdmin = "test"; serverCommandPassword = "test"; logFile = "A3Master.log"; verifySignatures = 2; BattlEye = 1; requiredBuild = 136470; // WHITELIST FILE TYPES allowedLoadFileExtensions[] = {:}; allowedPreprocessFileExtensions[] = {"sqf"}; allowedHTMLLoadExtensions[] = {"html"}; disconnectTimeout = 10; // default 90 // WELCOME MESSAGE ("message of the day") // It can be several lines, separated by comma // Empty messages "" will not be displayed at all but are only for increasing the interval motd[] = { "Welcome to ArmA3 Epoch!", "Server hosted by YourHost" }; motdInterval = 5; // Time interval (in seconds) between each message // JOINING RULES maxPlayers = 50; // Maximum amount of players. Civilians and watchers, beholder, bystanders and so on also count as player. // VOTING voteMissionPlayers = 200; // Prevents Votes. voteThreshold = 2; // Prevents Votes. // DISALLOW VOTING since 1.39 allowedVoteCmds[] = {}; allowedVotedAdminCmds[] = {}; // INGAME SETTINGS disableVoN = 0; // If set to 1, Voice over Net will not be available vonCodecQuality = 30; // Quality from 1 to 30 forceRotorLibSimulation = 0; // Enforces the Advanced Flight Model on the server. Default = 0 (up to the player). 1 - forced AFM, 2 - forced SFM. persistent = 1; // If 1, missions still run on even after the last player disconnected. // MISSIONS CYCLE (see below) (epoch.Altis, epoch.Stratis, epoch.Chernarus, epoch.Bornholm) class Missions { class Epoch { template = epoch.Altis; // DO NOT CHANGE THIS, IT WILL BREAK YOUR SERVER difficulty = "custom"; // difficulty settings: Recruit, Regular Veteran, Custom }; }; kickDuplicate = 1; equalModRequired = 0; requiredSecureId = 2; timeStampFormat = "short"; // SCRIPTING ISSUES onUserConnected = ""; onUserDisconnected = ""; doubleIdDetected = ""; // SIGNATURE VERIFICATION onUnsignedData = "kick (_this select 0)"; // unsigned data detected onHackedData = "kick (_this select 0)"; //"ban (_this select 0)"; // tampering of the signature detected onDifferentData = "kick (_this select 0)"; Can anyone point me in the right direction?
  2. The short version When the server restarts vehicles reset back to where they were originally were and back to the original state they were in before the restart. Longer version Example. So I take a car drive it from Cherno to the airfield and put some gear in it and shoot out a tire then restart the server, it will be all the way back in cherno in its original condition and without any gear. If I spawn a vehicle and move it to another location and restart the server it will still be there in what ever state I left it in. But then it starts acting like all the other vehicles, always reverting to that spot. So it must only be saving the vehicles the database once after the first restart that they are on the server for then it doesnt update them again. I thought it might be a problem with the server monitor.sqf and replaced it with a fresh one, which did not help. I also tried using the monitor.sqf from my other server that is working just fine and that didn't do anything either. If anyone else has any idea on what to do the help would be much appreciated. This is the last obstacle in the way of my PvP server but its a rather annoying one. If you want to talk to me directly you can find me on my teampseak GOHgaming.mainvoice.net
  3. Hey! I have on my DayZ Overpoch server that Coin Script from Souls installed. But after restart other players have negative sums (Money). My Bank working without problems. Only the money at account. I found this: But i not working. (sry for my bad english... i hope u can understand it)
  4. Found that happening in some cases on vanillla 0.3.8 19:05:22 Scripting function 'bis_fnc_execvm' is not allowed to be remotely executed Its only used to initPlayerServer.sqf execution, but still want to know if its global issue, or local for me.
  5. juandayz

    LIFT Y TOW

    HI, thers any way to make no lift and no tow on locked vehicles? i try whit this, but dsnt work:
  6. Hello, I bought a GTX server then bought infistar and put it on my server, everything works great but when i spawn in the crates at the bottum for the spawn it menu everything spawns outside the box and causes lag, any help with a fix to this would be great. It is an overpoch server fyi.
  7. Hey guys, I recently had Zupa's custom clothing working really well.. then I installed Door Management and I cannot get the clothes script getList.sqf to function correctly. When I right click on a skin, the dialogue menu pops up, but it isn't populated. This is really pissing me off and I'm hoping that someone possibly has a fix. I looked in my client RPT and here's what I've found: When I checked the getList.sqf, there were no syntax errors at all that could have tripped this and I'm getting frustrated trying to figure it out. Thanks for the help, guys.
  8. Hi! I'm having a small issue with my DayZ Overpoch server... A few days back we were playing on the server just fine when the server crashed due to an unknown error, now only I can find the server whereas my four other players cannot.
  9. Hey people, got a bit of a problem here. I installed the "Single currency (Souls 2.0) With Fixes All In One And More (v0.5)" and I keep getting errors within my RPT logs of which results in no one receiving coins for trading. I have tried reinstalling the script and also checking to see if I can find any errors. Here is the error I am getting: 12:28:57 "EPOCH SERVERTRADE: Player: Aliighten (76561198165145706) sold a VWGolf in/at trader city Stary for 2500x Coins" 12:28:58 "DELETE: B 1-1-B:1 (Aliighten) REMOTE Deleted by UID: 62886780500244" 12:29:03 Error in expression <object getVariable[(_variable + "_CHK"),_vNew]; _result = _vNew - _vOld; _object> 12:29:03 Error position: <_vNew]; _result = _vNew - _vOld; _object> 12:29:03 Error Undefined variable in expression: _vnew 12:29:03 File z\addons\dayz_server\init\server_functions.sqf, line 549 12:29:03 Error in expression <_killsH,_killsB,_currentModel,_humanity,_cashMoney]; _key call server_hiveWrite;> 12:29:03 Error position: <_cashMoney]; _key call server_hiveWrite;> 12:29:03 Error Undefined variable in expression: _cashmoney 12:29:03 File z\addons\dayz_server\compile\server_playerSync.sqf, line 172 12:29:03 Error in expression <object getVariable[(_variable + "_CHK"),_vNew]; _result = _vNew - _vOld; _object> If anyone could give me an insight to what may be the problem is or even on how I can fix it, that'd be awesome. Thanks guys.
  10. hey guys, have a little problem... i had that script running on my server and then i updated to Overpoch. Now the data is not saving anymore. My RPT is clear but in my Hive.log i get the following message/warning: 2014-10-11 17:47:36 HiveExt: [Information] Result: ["PASS",[2014,10,11,17,47]] 2014-10-11 17:47:42 HiveExt: [Information] Method: 201 Params: 1:[353,[8663.03,6522.8,0.002]]:[[ItemFlashlight,ItemCompass,ItemMatchbox_DZE,ItemMap,ItemHatchet_DZE,ItemKnife,ItemEtool,ItemToolbox,ItemWatch,ItemGPS,Binocular_Vector,UZI_SD_EP1,NVGoggles],[20Rnd_762x51_DMR,20Rnd_762x51_DMR,20Rnd_762x51_DMR,20Rnd_762x51_DMR,Skin_Sniper1_DZ,FoodSteakCooked,ItemSodaCoke,ItemBloodbag,ItemPainkiller,ItemAntibiotic,ItemMorphine,ItemEpinephrine,30Rnd_9x19_UZI_SD,30Rnd_9x19_UZI_SD,30Rnd_9x19_UZI_SD,30Rnd_9x19_UZI_SD,30Rnd_9x19_UZI_SD,ItemBandage,ItemBandage,ItemBandage]]:[DZ_Backpack_EP1,[[],[]],[[],[]]]:[false,false,false,false,false,false,false,12000,[],[0,0],0,[0.545,0.206]]:false:false:0:0:20552:0:[UZI_SD_EP1,aidlpknlmstpsraswpstdnon_player_idlesteady01,37,[]]:0:0:Survivor2_DZ:0: 2014-10-11 17:47:42 HiveExt: [Warning] Update of character 1 only had 16 parameters out of 17 2014-10-11 17:47:42 HiveExt: [Information] Result: ["PASS"] 2014-10-11 17:47:42 HiveExt: [Information] Method: 201 Params: 1:[353,[8663.03,6522.8,0.002]]:[[ItemFlashlight,ItemCompass,ItemMatchbox_DZE,ItemMap,ItemHatchet_DZE,ItemKnife,ItemEtool,ItemToolbox,ItemWatch,ItemGPS,Binocular_Vector,UZI_SD_EP1,NVGoggles],[20Rnd_762x51_DMR,20Rnd_762x51_DMR,20Rnd_762x51_DMR,20Rnd_762x51_DMR,Skin_Sniper1_DZ,FoodSteakCooked,ItemSodaCoke,ItemBloodbag,ItemPainkiller,ItemAntibiotic,ItemMorphine,ItemEpinephrine,30Rnd_9x19_UZI_SD,30Rnd_9x19_UZI_SD,30Rnd_9x19_UZI_SD,30Rnd_9x19_UZI_SD,30Rnd_9x19_UZI_SD,ItemBandage,ItemBandage,ItemBandage]]:[DZ_Backpack_EP1,[[],[]],[[],[]]]:[false,false,false,false,false,false,false,12000,[],[0,0],0,[0.545,0.206]]:false:false:0:0:0:0:[UZI_SD_EP1,aidlpknlmstpsraswpstdnon_player_idlesteady01,37,[]]:0:0::0: 2014-10-11 17:47:42 HiveExt: [Warning] Update of character 1 only had 16 parameters out of 17 2014-10-11 17:47:42 HiveExt: [Information] Result: ["PASS"] 2014-10-11 17:47:44 HiveExt: [Information] Method: 201 Params: 1:[353,[8662.93,6524.24,0.002]]:[]:[]:[false,false,false,false,false,false,false,12000,[],[0,0],0,[0.545,0.206]]:false:false:0:0:1:0:[UZI_SD_EP1,amovpercmstpsraswpstdnon_amovpknlmstpsraswpstdnon,37,[]]:0:0::0: 2014-10-11 17:47:44 HiveExt: [Warning] Update of character 1 only had 16 parameters out of 17 hope anybody can help me because i can't....
  11. Alright, as far as I am aware I have everything installed correctly. I'm doing this on a local Overpoch Server that is running the latest version of infiSTAR if that matters. The issue is, every time I try to spawn in one of my admin boxes from the menu I get kicked from the server by battleye. The thing is, I have my createvehicle.sqf properly setup as far as I'm aware. This is how we have it setup on the ViLayer server and it's working...
  12. We run our server through survival servers, We have never had trouble before and we would love to run epoch on our server. Its something we were looking forward to. We started the server on Bornholm and thought okay everything will be fine. Well the server wasnt showing in the server list so we submitted a ticket and they said clear launch parameters. So we did, still nothing, I launched it on Altis thinking just using a base mod no addon would maybe fix it. But still nothing showing in the multiplayer we cant even remote connect. If anyone that knows about this issue or can help please do so. Thank you
  13. Hey guys, i installed my Arma III and put the @Epoch folder of the website But have this problem, here the pic: How can i solve this issue? plz I discovered in ''Adons'' folder but a3_characters_f_Epa is missing, how can i get it?
  14. So I'm not sure that this is the correct place to put this, as I couldn't really find a spot for it. If this is in the wrong place, please move it. As the title states, I cannot type into the console window. It connects to the server just fine, etc. But it will not let me type. This is the text I see in the console: Bec, Arma OA/3 Server Tool V.1.602 Copyright © by Stian Mikalsen Email : [email protected] Web : http://www.ibattle.org Remember to donate for more great updates! --------------------------------------------- 11:04:27 : Checking for new Bec version... 11:04:31 : Bec is running latest version! : 1.602 11:04:31 : Connecting to Battleye server 127.0.0.1:2302 11:04:31 : RCon admin #0 (127.0.0.1:61870) logged in Any ideas/thoughts? Thanks in advance!
  15. PLease! Nitrado server change this LONG NIGHT TIME! My eyes are being burned with the NVG all the time! Please change it! Maybe one restart DAY and one restart NIGHT, I dont know... Btw, can you add more slots? Its only 35, and always 35/35... Thank you! -GunsRocket-
  16. In the newest patch 0.1.0.2 when a exploding zombie/monster or whatever you call it spawns and it "fixes" on you, the chat is spammed by some counter which seems to count seconds or something, it spams it like 7-10 times in a second. My friend had the same problem when a exploding thingy spawned "on him". Very annoying but kind of helpful for knowing who's it following hehe.
  17. So I installed Maca's CCTV script: https://github.com/maca134/dayz-cctv It works perfectly for myself however everyone else gets stuck in the camera view. This seems to have something to do with Infistar and I am fairly sure that an exception needs to be added however as the CCTV mod is old and dated, I cannot find anything about it. Is anyone able to assist me with this? Kind regards, Savagerx
  18. On my server all of the custom cities have spawned in twice. There is no visual impact, however when trying to open a door you have to open it multiple times in order to enter. I presume this is due to the server reading the spawn command in two different locations however I do not know where! Any help would be awesome. My custom buildings are kept in the: vilayercodecustom\dayz_epoch\buildings\ : http://prntscr.com/37rprn \dayz_epoch\init\server_functions.sqf. : http://prntscr.com/37rpcl As you can see in this screenshot: http://prntscr.com/37rrxp the doors of the fire-station open and reveal more doors. This only applies to the custom buildings, not the default. This issue has also only just started happening
  19. On my server all of the custom cities have spawned in twice. There is no visual impact, however when trying to open a door you have to open it multiple times in order to enter. I presume this is due to the server reading the spawn command in two different locations however I do not know where! Any help would be awesome.
  20. Im not very good at scripting, barely know what I'm doing but whenever someone enters an AI mission vehicle it explodes. I know it's to do with server_cleanup.fsm (I think) but I'm not sure why it won't work, as I said I barely know anything when it comes to scripts. I was following what they said to do on this This is what I have so far: server_checkHackers = { if (DZE_DYN_AntiStuck2nd > 3) then { DZE_DYN_HackerCheck = nil; DZE_DYN_AntiStuck2nd = 0; }; if(!isNil "DZE_DYN_HackerCheck") exitWith { DZE_DYN_AntiStuck2nd = DZE_DYN_AntiStuck2nd + 1;}; DZE_DYN_HackerCheck = true; { if(vehicle _x != _x && (vehicle _x getVariable [""Mission"",0] != 1) && !(vehicle _x in PVDZE_serverObjectMonitor) && (isPlayer _x) && !((typeOf vehicle _x) in DZE_safeVehicle)) then {" \n diag_log ("CLEANUP: KILLING A HACKER " + (name _x) + " " + str(_x) + " IN " + (typeOf vehicle _x)); (vehicle _x) setDamage 1; _x setDamage 1; sleep 0.25; Is there something I have done wrong or missed out?
  21. So Im trying to run panthera, copied the latest keys across from 1.0.3.1, downloaded and updated everything as usual. Getting the error ibr_plants.pbo ibr_rn.pbo panthera2.pbo are not signed by a key accepted by this server. Dont know why im still getting this, copied the keys correctly into a Keys folder which is in C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Arma 2 Operation Arrowhead Should be right? I temporarily disabled signature file check and only let people I know join to test it out, I then discovered there was another problem.. We are getting frequent red desync's, around every 5 mins we get a red chain lasting maybe 20 seconds - this is only with <10 players, dont know if it has an effect on playing but I would really like to know if anyone has a solution for this, I can provide anymore information thats needed, thanks.
  22. Have been having an issue with mission vehicles being destroyed by the cleanup when a player enters 6:20:01 "CLEANUP: KILLING A HACKER - B 1-2-G:1 (-) REMOTE IN HMMWV_DES_EP1" Only been happening since this update, anyone know how I can fix it :/
×
×
  • Create New...