Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Skyler95

A couple errors and script problem

Question

Having a few problems and I just don't know enough about reading RPT and trying to fix the issue by looking at them. I can get pointed in the right direction and tinker with things but I never get the issue solved. Everything is working on the server except for my doormanagement which I'm using this one by zupa. I have everything working except the manage door part it shows up and I am able to click it and the menu pops up but when clicking on a players name then clicking add nothing happens they don't get moved over to doorfriends I checked the rpt and I didn't see anything related to this but I did find some other things. If anyone could give me a hand and help me figure this out I'd appreciate it, thanks in advance.

 

Here is my rpt errors from a fresh restart and launch of the server I do not notice anything about door manage or addfriends in there so I don't know whats up with not being able to add someone to the door.

_object getVariable["bankMoney",0>
20:12:58   Error Missing [
20:12:58 File z\addons\dayz_server\compile\server_updateObject.sqf, line 82
20:12:58 Error in expression <argo _object,
getBackpackCargo _object,
];
};

_object getVariable["bankMoney",0>
20:12:58   Error position: <];
};
if ((count _intentory > 0) && !(typeOf( _object) in>
20:11:25   Error position: <_intentory > 0) && !(typeOf( _object) in>
20:11:25   Error Undefined variable in expression: _intentory
20:11:25 File z\addons\dayz_server\system\server_monitor.sqf, line 197
20:11:25 Error in expression <["OEMPos", _pos, true];

};

Full rpt pasted here: http://pastebin.com/KNpnjTzu

 

Here is my server_monitor.sqf: http://pastebin.com/NnvBF2N5

Here is my server_updateobject.sqf: http://pastebin.com/JX6mrXR3

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@Skyler95 what is your server ip?

Did you make sure you did the installation process properly?
I'm pretty sure you have to use a custom server_monitor for door management & it looks like your using the default epoch one?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

IP 192.254.71.229:4802

 

It wasn't working due to a reason with the "intentory" in zupas script for single currency kind of weird why that had any effect on it at all. Once I changed that to inventory it started working also fixing the error in the update object file was part of the reason it didn't work as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 4/9/2016 at 0:24 AM, Skyler95 said:

Having a few problems and I just don't know enough about reading RPT and trying to fix the issue by looking at them. I can get pointed in the right direction and tinker with things but I never get the issue solved. Everything is working on the server except for my doormanagement which I'm using this one by zupa. I have everything working except the manage door part it shows up and I am able to click it and the menu pops up but when clicking on a players name then clicking add nothing happens they don't get moved over to doorfriends I checked the rpt and I didn't see anything related to this but I did find some other things. If anyone could give me a hand and help me figure this out I'd appreciate it, thanks in advance.

 

Here is my rpt errors from a fresh restart and launch of the server I do not notice anything about door manage or addfriends in there so I don't know whats up with not being able to add someone to the door.

_object getVariable["bankMoney",0>
20:12:58   Error Missing [
20:12:58 File z\addons\dayz_server\compile\server_updateObject.sqf, line 82
20:12:58 Error in expression <argo _object,
getBackpackCargo _object,
];
};

_object getVariable["bankMoney",0>
20:12:58   Error position: <];
};
if ((count _intentory > 0) && !(typeOf( _object) in>
20:11:25   Error position: <_intentory > 0) && !(typeOf( _object) in>
20:11:25   Error Undefined variable in expression: _intentory
20:11:25 File z\addons\dayz_server\system\server_monitor.sqf, line 197
20:11:25 Error in expression <["OEMPos", _pos, true];

};

Full rpt pasted here: http://pastebin.com/KNpnjTzu

 

Here is my server_monitor.sqf: http://pastebin.com/NnvBF2N5

Here is my server_updateobject.sqf: http://pastebin.com/JX6mrXR3

you will need to go through all your server and mission files and change "intentory" to "inventory".  That will solve one of your problems

Used notepad ++, and use the "search in files" function.  That will search for one word, in multiple files in the folder you specify to look into.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Thug
      in my RPT server side, I keep getting this errors that have to do with the dayz_code loot. The errors below are only part of what is in the rpt server side. I only copied a few. Has anyone seen this before and what to do about it? By the way, they show up in 2 servers I have Sauerland 1.0.6.2 and Taviana 1.0.6.2. The loot system is working.
      When I take DZAI out of both server, I do not get these errors.  Was doing sector B today, which I use the DZAI. Every time you would shoot your weapon two times, you could see the loot change.  I have gone over the loot files on mission side and can not find anything wrong with it. Also, I had someone else look and they could not find anything wrong.
       
    • By totis
      Hi.
      Im a newby server owner and i want some help with some rpt errors i see.
      Basically my missions start and after 2-3 hours stop spawning new ones
      Any help would be appreciated
      here is an error i see often:
      13:41:10 Error in expression <;
      _activatingPlayer =  _this select 4;
      if(_donotusekey) then {
      _isOK = true;
      } >
      13:41:10   Error position: <if(_donotusekey) then {
      _isOK = true;
      } >
      13:41:10   Error if: Type String, expected Bool
      13:41:10 File z\addons\dayz_server\compile\server_publishVehicle2.sqf, line 11
      Can someone help me out?
    • By nova
      Hello. I was wondering how can you stop rpt from reporting some stuff. for example: 
      HIVE: WRITE: "CHILD:303:9993:[[["m107_DZ","ItemKeyGreen1092","M110_NVG_EP1","SCAR_H_STD_TWS_SD","ItemCrowbar","MG36_camo","SCAR_H_LNG_Sniper","ItemDIY_wood"],[1,1,1,1,1,1,1,1]],[["ItemComboLock","20Rnd_762x51_B_SCAR","20Rnd_9x39_SP5_VSS","10Rnd_127x99_m107","ItemHotwireKit","ItemAntibiotic","ItemBloodbag","20Rnd_762x51_SB_SCAR","ItemBandage","ItemAntibiotic4","Attachment_FL_Pist","100Rnd_556x45_BetaCMag","CinderBlocks","100Rnd_762x54_PK","50Rnd_762x54_UK59","20Rnd_762x51_DMR","ItemGoldBar10oz","ItemEmerald","ItemTopaz","ItemSapphire","ItemJerrycan","Attachment_BELT"],[1,9,1,3,1,1,2,5,2,1,1,1,3,1,2,3,4,2,2,1,1,1]],[[],[]]]:223000:""  
      This is being spammed over and over nothing but 2 megabytes of data and is quite annoying. any help would be appreciated. 
    • By Assomnia
      Hello all !!!
      I have serious issues with WAI Mission
      I followed the steps from here : https://github.com/f3cuk/WICKED-AI
      and took the files from there as well, but it looks like its a serious fiesta in my RPT because of those lines :

       
      "Duplicate magazine 30Rnd_556x45_Stanag detected (id 2:885) in slots Single and Single" "Duplicate magazine 30Rnd_556x45_Stanag detected (id 2:885) in slots Single and Burst" "Duplicate magazine 30Rnd_556x45_Stanag detected (id 2:885) in slots Single and FullAuto" I have like 10000 lines from that everytime AI spawn on the map. I suspect the function.sqf where you can find that :
          if (count _ammoArray > 0) then { _result = _ammoArray select 0; call { if(_result == "20Rnd_556x45_Stanag") exitWith { _result = "30Rnd_556x45_Stanag"; }; if(_result == "30Rnd_556x45_G36") exitWith { _result = "30Rnd_556x45_Stanag"; }; if(_result == "30Rnd_556x45_G36SD") exitWith { _result = "30Rnd_556x45_StanagSD"; }; }; }; _result Can someone help me to fix that ? Any idea ?
  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...