Jump to content

Skyler95

Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Skyler95

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok so I have a few map additions one is being ran through the server pbo and the other through the mission pbo. I noticed on 99% of restarts a bridge going across skalisty isn't spawning until I relog which isn't to big of a deal but everything else in that script spawns correctly the first time. I also have excelsiors bridge which is the one being ran in the mission file and I notice it just recently started spawning in under the water, I tried relogging but it still remains under the water.
  2. IP 192.254.71.229:4802 It wasn't working due to a reason with the "intentory" in zupas script for single currency kind of weird why that had any effect on it at all. Once I changed that to inventory it started working also fixing the error in the update object file was part of the reason it didn't work as well.
  3. Thanks for posting that but I still can't get restarts working it's like the file isn't even being called. I have BEC setup config file all configured etc but it just isn't working. Also when I set my time to static in the hiveini does that time remain the same through the course of the server or does it still actually progress in time. I know on a restart it starts back at the time value set but I'm trying to get 3 hour days 1 hour nights.
  4. I've got rid of all the errors and fixed the issue with the door friends not working.
  5. Having a few problems and I just don't know enough about reading RPT and trying to fix the issue by looking at them. I can get pointed in the right direction and tinker with things but I never get the issue solved. Everything is working on the server except for my doormanagement which I'm using this one by zupa. I have everything working except the manage door part it shows up and I am able to click it and the menu pops up but when clicking on a players name then clicking add nothing happens they don't get moved over to doorfriends I checked the rpt and I didn't see anything related to this but I did find some other things. If anyone could give me a hand and help me figure this out I'd appreciate it, thanks in advance. Here is my rpt errors from a fresh restart and launch of the server I do not notice anything about door manage or addfriends in there so I don't know whats up with not being able to add someone to the door. _object getVariable["bankMoney",0> 20:12:58 Error Missing [ 20:12:58 File z\addons\dayz_server\compile\server_updateObject.sqf, line 82 20:12:58 Error in expression <argo _object, getBackpackCargo _object, ]; }; _object getVariable["bankMoney",0> 20:12:58 Error position: <]; }; if ((count _intentory > 0) && !(typeOf( _object) in> 20:11:25 Error position: <_intentory > 0) && !(typeOf( _object) in> 20:11:25 Error Undefined variable in expression: _intentory 20:11:25 File z\addons\dayz_server\system\server_monitor.sqf, line 197 20:11:25 Error in expression <["OEMPos", _pos, true]; }; Full rpt pasted here: http://pastebin.com/KNpnjTzu Here is my server_monitor.sqf: http://pastebin.com/NnvBF2N5 Here is my server_updateobject.sqf: http://pastebin.com/JX6mrXR3
  6. I'm having a problem trying to add someone to the door friends everything shows up like it's suppose to but when I click their name and hit add it doesn't move them over to doorfriends. I got everything fixed.
  7. I've noticed when trying to sell some items and vehicles through the advanced trade menu they don't show up, but if I swap to the default menu I can see the vehicle and sell it. Anyone know why this is?
  8. Wondering if someone can help me out here, I have restarts working on my server every 4 hours but I noticed there is no warning. How would I go about adding a warning 10 mins, 5 mins, and 2 mins before the restart? Here is my current code in the scheduler.xml if you could please point me in the right direction or modify this code and repost it up here I would appreciate it. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?> <!-- --> <Scheduler> <!-- Server MSGs --> <job id='0'> <day>1,2,3,4,5,6,7</day> <start>000100</start> <runtime>000100</runtime> <loop>-1</loop> <cmd>say -1 Server has Changed IP: 198.154.118.45:2302 Server has been updated. </cmd> </job> <!-- Server MSGs END --> </Scheduler>
  9. Ok need a little help here, I'm almost certain I didn't make a mistake when adding this but I keep getting a already defined error in the log. I have a feeling it's coming from the advanced trader but I'd like to have both it and the single currency added. This is the only error that stands out in the log the issue I'm having getting in game is the black "wait or host" screen. ErrorMessage: File mpmissions\__cur_mp.chernarus\ZSC\config\cfgServerTrader.hpp, line 68: .CfgTraderCategory: Member already defined. EDIT: So I've tried to figure this out myself and I'm of just going sideways on the problem, I get rid of one error but yet another one starts up. Ok so I added the advanced trader menu a while back and it was working great but I noticed it has some of the same files as the single currency such as cfgservertraders. After installing the single currency on top of this I was getting a already defined error in the log ErrorMessage: File mpmissions\__cur_mp.chernarus\ZSC\config\cfgServerTrader.hpp, line 68: .CfgTraderCategory: Member already defined. I then started going through the init.sqf and description.ext and commenting out any similar lines that called the cfgservertrader.hpp and now I am receiving another error. ErrorMessage: File mpmissions\__cur_mp.chernarus\description.ext, line 203: .RscTitles: Member already defined. If you have any idea on how to get it situated please let me know.
×
×
  • Create New...