Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
KellysGC

R3F Helilift causes strange problem on Takistan

Question

Hello,

 

i am running 3 Servers (Chernarus, Lingor and Takistan) and added the R3F Arty and Log to all of them. It works perfectly on Chernarus and Lingor, but on Takistan it causes major problems. Every time a Player wants to drop a vehicle it bounces off the ground and crashes into the chopper causing a Explosion and the death of the Player.

 

Anybody else encountered this issue or knows what causes it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Harkness
      Please consider joining our custom Epoch | DayZ | Expansion | Namalsk or Takistan servers, we have 2 long term Admins on both UK/US continents and run our servers completely for charity and from 100% clean and renewable energy too!
      Click here to join our Discord for more information
      DayZSA Expansion Namalsk     |     DayZSA Expansion Takistan     |     A2 DayZ Epoch Namalsk
      86.10.6.13:2402            |     86.10.6.13:2602             |          86.10.6.13:2302
      Custom Content:

      - Armed Roaming / Dynamic AI Bandit Patrols
      - Custom Land and Air Trader Camps
      - Banking and Wallets
      - Customization Land Rovers
      - Advanced Weaponry
      - No Vehicle Crash Damage & Fix Vehicle Positions
      - More weapons packs, loot+, vehicles+, custom clothing & backpacks
      - Bounty Hunting
      - Unlimited Stamina
      - PvP & Raiding
      - Modular Vests
      - Igloo Crafting
      Thanks we hope to see you there!
      CPU: Xeon-X5690 @ 3.46GHz
      RAM: 16GB
      Storage: SSD
      Additional Features:
      ATM Banking | More Weapons | More Cars | More Loot | Namalsk Igloo | Light Saber Mod | No-Vehicle-Crash-Damage | Trader Wallet - Money/Item Storage | Custom Namalsk Spawn Selection | Custom Trader Cities | All items added to traders |Namalsk Airdrops | | Notification System | Territories System | Auto-run System | No Stamina System | Safezone System | Mission System | Skin System | Map UI and 2D/3D Markers System | KillFeed System | Towing System | Player Attachment | Custom lighting | Custom interiors | Custom ocean | Working Street lights | Builderitems | Gravecross | KillFeed | Notifications | Gravecross | Horn | Autorun | No stamina | MoreGuns | Street lights | Car Keys | CodeLock | Map UI and 2D/3D Markers | Global/Transport/Party Chat | Book (Server Info, Rules, player stats | party management | territory management) System
    • By McLovin
      NOTICE: Duplicate of another question posted in the wrong section.
       
      So I've been playing this server that has a number of mods installed. I've been playing it for quite a while with the only errors I've been getting are regarding a 45 round RPK mag being missing, but other than that I've had no errors or any issues loading. Upon trying to place a plot pole, nothing happens; absolutely nothing, like no preview shows up, no prompt saying "starting construction" or anything like that, just blankness. When I try to do it again it says "building already in progress" and I can't do anything, not even lock my vehicle. Is there anything that can be done, or that can explain this phenomenon? To further the understanding of how this came to be, I bought a plot pole from the trader in Trader City Stary and tried placing it near Stary, but not too near it (near a thicket of bushes in the distance). Upon right clicking and hitting the build option, that's when I face my issue.
    • By thegdog
      when attempting to upgrade my doorways.  im getting not setup yet error.  no errors in rpt other then one thats been spamming it the entire time.  i dont know if this error is causing the other issues im having that iv made other post about
      Error Type Any, expected String 0:36:42 File z\addons\dayz_server\compile\server_playerSync.sqf, line 41 0:36:55 Error in expression <ceFoot = 0;   
    • By thegdog
      2:08:04 Error Type Any, expected String 2:08:04 File z\addons\dayz_server\compile\server_playerSync.sqf, line 41 2:08:12 Server: Object 3:54 not found (message 70) 2:08:12 "Server_PublishVehicle2 error: Wrong parameter format" 2:08:12 "Trader Menu: jeffdog (76561198147272349) purchased 1x BAF_Merlin_DZE into gear at Aircraft Trader for 1 ItemObsidian" 2:08:12 Error in expression <ceFoot = 0; trying to buy aircraft from the default aircraft trader.  never touched any of it and it giving this error.  no vehicle spawns.  it shows the arrow.  EDIT:  i tried other traders, all vehicles dont spawn when bought.
    • By Airwaves Man
      How to report script bugs and problems:
      This small guide will give you an overview what we need to help you resolving bugs.
      Write your problem as exact as possible and please provide more information as only one sentence. If you show no logs we cannot or will not help you. Write a meaningful headline.
      What mods do you have installed and on what map do you play? Epoch, Overpoch (Overwatch+Epoch), Overpochins (Overwatch+Origins+Epoch) Chernarus, Napf, Namalsk, Taviana, Sauerland, Panthera, Lingor and other What scripts do you have installed? This is very important because there can be relations betwenn different scripts. What Anti Hack do you have installed? At the moment there are two common Anti Hacks out there: Epoch Admin Tools(free) infistar(not free) What ist the name of your server host? Certain Gameserver Hoster will not work very well with a custom epoch. If you have a dedicated server you should be good. Check your launch parameters from your server and your client. Do not start the server or the client with -nologs Add to your client –showScriptErrors You can do that in the DayZ Launcher --> settings --> Check Show Script Errors or you start your game with a batch file. Provide Logs from 5. This mean show us your server and client logs. Client logs can be found under C:\Users\YourUsername\AppData\Local\ArmA 2 OA It is possbile that the folder is hidden in windows. You can make it visible: https://support.microsoft.com/en-us/help/4028316/windows-view-hidden-files-and-folders-in-windows-10 If you have Battleye kicks show the kick logs from your battleye folder. If you have problems with lost gear you can add the HiveExt.log as well. The file is in the same folder like the server.rpt Do not post the logs directly here, use pastebin.com, google drive or something like that and add the link. If you provide all these information there is a good chance we can help fast and efficient.
      Only for the record:
      If you are new to the Arma 2 Epoch Community and new to start servers. Please stay away from the Legacy Resources in the forum and use only the normal Resources. Legacy Resources are outdated. If you have a better knowlegde in scripting you can try to adjust the scripts from Legacy Resources  but for now please stay at the normal Resources forum.
      @JasonTM Install Guide
      If you want to add the most common scripts try @salival modpack.
       
  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...