Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Jayextreme12

Epoch server 1.0.6.1 buildables gone

Question

I have Made an epoch server with the latest Server files. i have looked For a solution here but i cannot find anything when i place Wood walls,cinderwalls,vaults,ect Everytime i shutdown/restart these items are gone players keep their character gear and vehicle gear but not buildables. My hiveext looks like this for this specific setting   CleanupPlacedAfterDays = -1. Is this something to do with latest version of epoch? or if anybody knows what it could be please Let me know thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

How would i Do something like that ? am sorry for asking i never had this problem before I am also running the latest version of infastar I had a problem where traders werent spawning vehicles after buying a vehicle but my problem was fixed by updating to latest version of infastar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok ...... that´s disturbing.

CleanupPlacedAfterDays = -1 should be OK. The negative 1 means there is no expiration date for buildables.

If you replace that with a positive number, the number says how long the buildables remain.

Maybe try that for once ...... try a 2 or 3 without the minus.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, Anhor said:

Ok ...... that´s disturbing.

CleanupPlacedAfterDays = -1 should be OK. The negative 1 means there is no expiration date for buildables.

If you replace that with a positive number, the number says how long the buildables remain.

Maybe try that for once ...... try a 2 or 3 without the minus.

 

Yeah i tried Those settings but nothing i even tried Default is 6 and nothing :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 3/22/2017 at 5:05 AM, Jayextreme12 said:

How would i Do something like that ? am sorry for asking i never had this problem before I am also running the latest version of infastar I had a problem where traders werent spawning vehicles after buying a vehicle but my problem was fixed by updating to latest version of infastar.

execute the query: DROP EVENT IF EXISTS `setDamageOnAge`;

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
12 hours ago, Jayextreme12 said:

Could it be code related? if so where would i look ?

also i guess you will need a custom configvariables.sqf to reduce the time before maintain the objects to made a quick test

this line:

DZE_DamageBeforeMaint = 0.09; // Min damage built items must have before they can be maintained

and in mysql i cannot remember well.. but you need enable the schedule events

this is what i had in my old xaamp /mysql for epoch 1.5

\mysql\bin\my.ini

[mysqld]
port= 3306
socket = "C:/xampp/mysql/mysql.sock"
basedir = "C:/xampp/mysql" 
tmpdir = "C:/xampp/tmp" 
datadir = "C:/xampp/mysql/data"
pid_file = "mysql.pid"
# enable-named-pipe
key_buffer = 16M
max_allowed_packet = 1M
sort_buffer_size = 512K
net_buffer_length = 8K
read_buffer_size = 256K
read_rnd_buffer_size = 512K
myisam_sort_buffer_size = 8M
log_error = "mysql_error.log"
event_scheduler=ON//THIS

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...