Jump to content
Sign in to follow this  
bibi8667

update 1.3.1 bug with weapon safe

Recommended Posts

hello, i just try to put the new safe but i don't have any interaction ... dbl click on and nothing, like the antiviral medic for zombie ...

 

can you help me plz

 

edit : new bug, base building marker doesn't work anymore in admin menu 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, He-Man said:

Seems you have not updated all files.

Have you tried a Clean install? 

updated was doing by g-portal ...

 

doors from base doesn't work, maintenance jammer doesn't work, no base building inside admin menu ... 

 

lots of problem on my server ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, 

I compared the files of my altis.pbo with those of the update and I found several different files, I just replace them, no more serious problem for the moment

my fault

 

edit : just one error .... halv spawn doesn't work anymore

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...