Jump to content
  • 0
SinisterXylene

Client Crash After a Minute

Question

Hi, i am trying to play on my Esseker Epoch server, however whenever i join the game i get about 1 minute before my game crashes, i dont know whether it is a problem with my client or the server but it has only just started becoming an issue.

 

Client RPT: http://pastebin.com/SnsuFCCT

 

Server RPT: http://pastebin.com/LDika00G

 

Any help is appriciated!

 

EDIT: It happens to my friend to so i think its a server problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

32 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have a similar problem too:

 

Only my game is crashing everytime after 25-30minutes.

Others can play hours, no problem.

It doesnt matter what i do ingame, i also can stand still for this time and then the arma3.exe is crashing with the following things:

(picture is german language :) )

armacrashtyr8x.jpg

 

and the client rpt is showing this:

3:01:22 "0h 15min | $p4rkY(76561xxxxx) | T1 did not update in 11.8699s (old time 2661.02, new time 2672.89). FPS: 59.0406. activeSQFscript: 2231   (KICKED)"
 3:01:22 "0h 15min | $p4rkY(76561xxxxx) | T15 did not update in 11.78s (old time 2661.11, new time 2672.89). FPS: 59.0406. activeSQFscript: 2232   (KICKED)"
 3:01:25 Error: can't resize AutoArray to negative size!
=======================================================
-------------------------------------------------------
Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION at 01193871
graphics:  D3D11
resolution:  1920x1080x32

 

I updated both (server and client), i also tried it without startingparameters or with them...

I tried it with starting the game with the arma3.exe and i tried it with arma3battleye.exe...

Also i checked the arma files for errors through steam, doesnt helps.

 

Dunno what i can do more to fix this...

 

greez

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for the info, I would suggest reporting this information in either a new feeback bug tracker at BIS or looking for one already started.

Alrighty, I did a quick glance over and did not see any new feedbacks that mention this into.

Please goto feedback.arma3.com and login and post this great info for them to review and hopefully fix for us.

Come back here and reply with your link to the feedback tracker so we can upvote it and get it assigned asap.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes ok, i can/will do that.

But at first i will do some attempts more to fix it at my computer this evening because this happens only for me afaik.

If i dont can figure out the problem, i will go to the feedbacktracker, thx Sanchez.

 

I will keep informed you. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

No sparky, I'm pretty sure your issue is the same memory leak we have had since 1.46 release June 8th.

they have made 8 attempts to fix this 1 hotfix June 10th, 5 being dwardens performance executables, 1 full 1.48 update and now another hotfix yesterday......

This is truly getting old 7 weeks of the same problems and they can't recreate it in house lolz

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok i believe you, but how can it be that iam the only person who gets this crash and others dont ? :)

Thats what makes me confused... I had never such problems.... But ok, before i get stuck in hours of fixing and whing :D i will do a report, i think its better now :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Ok i believe you, but how can it be that iam the only person who gets this crash and others dont ? :)

Thats what makes me confused... I had never such problems.... But ok, before i get stuck in hours of fixing and whing :D i will do a report, i think its better now :)

You aren't the only one sparky, my second client computer has seen it since 1.46 and just got it yesterday not an hour after the rc update.

As well as those that were frustrated since June have left arma until they get bored with what they went to...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I had the same issue with Esseker. Drove me mad earlier this week. I eventually redownloaded everything and now I only crash when I exit playing any Esseker server.  When before I couldn't even get into the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Robio, yes, i think this issue had everyone... but thats the only improvement i mentioned with 1.48, its no more crashing at closing the game or disconnecting.

Perhaps it is related to Esseker 0.75, dont can say excactly when the disconnect crash had stopped at me :P

 

But now the major crash-problem is like i posted ingame after 25-30mins.

Please go to the feedback link and vote UP !

 

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes, this also can happen.... I noticed that this bug dont happens for everyone... but like DirtySanchez said, there should be many known issues with it. Be happy i would say, for me i dont can "be" at the server for longer than the time i was telling...

Let´s see what the report brings to the daylight :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...