Jump to content
Sign in to follow this  
Sneer

Epoch objects move after restart on tanoa

Recommended Posts

Placing objects (burn barrel, water pump, sink, sun shade, field toilet, watch tower, portable lights, bar gate) all move after server restart and keep moving to the east in small increments. Very annoying.

Light poles, any floors, walls, safes, shelves, solar panels, jammers, work benches do not move and stay firm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have not noticed this by myself for now, but by chance I found something.
In general the items should not move, but at least on maintain they could.
Is it only after maintaining something?

If so, you could try:
Find this line:
https://github.com/EpochModTeam/Epoch/blob/release/Sources/epoch_server/compile/epoch_bases/EPOCH_saveBuilding.sqf#L25
and change it like this:
 

		_worldspace = [(getposATL _this call EPOCH_precisionPos), vectordir _this, vectorup _this];
change to:
		_worldspace = [(getposATL _this), vectordir _this, vectorup _this];

I am not sure if this works, but it could be the issue you have explained.
So please make a backup of your database first!

And please give some feedback!
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...