Jump to content
Violt

AI Despawning to quick

Recommended Posts

Hey guys, 

I am running an Epoch 1.0.6 server and everytime a player kills an AI the AI disapears within 20 seconds. 

It does not happen with an AI Spawner which is in my admin tool menu.

Only when the AI has something to do with a "mission"

This also happened for the WickedAI mod. 

 

Please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Violt said:

Hey guys, 

I am running an Epoch 1.0.6 server and everytime a player kills an AI the AI disapears within 20 seconds. 

It does not happen with an AI Spawner which is in my admin tool menu.

Only when the AI has something to do with a "mission"

This also happened for the WickedAI mod. 

 

Please help!

https://github.com/ebayShopper/DZMS-DayZMissionSystem/commit/fa4ef6ac3e101e5330fa7d053e666eba3e348a85

This commit should fix this problem. Any AI spawned needs to have a BodyName or else they will get cleaned up the next time the scheduler does its loop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...