Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Sharpz

Arma 2 Server Issues

Question

So me and my buddies have a dedicated box that we run arma 3 servers off of and we decided wed try and start a DayZ epoch server, and were completely stuck. We keep getting stuck on the Epoch splash screen and have tried just about everything to get it running. If anyone has any tips or has time to lend a hand it would be greatly appreciated. 

 

If its easier to talk on discord for anyone my user is SharpzTV#0115

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi there, its possible theres somthing up with the init file or you are doubling a call to somthing in description.ext or.......the database isnt running or configured correctly. check server_log.txt in your DZE_Server_Config directory and the .RPT file on both client and server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...