Jump to content
KPABATOK

What's up with servers?

Recommended Posts

Noticed since release of Epoch 0.3.9.0 that there are only like 5 servers with this version, all others are using previous version of Epoch. Why is that? Also found only 3 Tanoa servers. Quite strange. Previously all major servers upgraded to latest EpochMod version asap, now there is none.

Share this post


Link to post
Share on other sites

direct connect works, just that server browser is kinda screwed up for some reason. Yeah I have high ping since I switched to WiFi internet after changing my apartments. For example, AUS servers show me 400 ping, all others from 50 to 150 or so, Playable, do not complain, as I only pay like 3 dollars a month for the service.

Share this post


Link to post
Share on other sites

at least that works.. but it' s senceless if you find so many red dotted servers and not all available green ones.. hm.. did you try if it changes something to disable your antivir aslong as you search? Idk.. don't have a more stupid idea at these times

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, He-Man said:

For what using version in the Server Name? It's only necessary, if you run an older Version then the actual to say people "don't connect, we are not active" :D

I've always used the version number on any servers I've run. I put it at the end of the server name.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Tarabas said:

at least that works.. but it' s senceless if you find so many red dotted servers and not all available green ones.. hm.. did you try if it changes something to disable your antivir aslong as you search? Idk.. don't have a more stupid idea at these times

haven't had antivirus in 8 years or so :D only windows firewall. I know it is weird, I used to see all the servers green. Can someone post a screenshot of their server browser so I could get an impression of what I am missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, He-Man said:

Have you filtered "sandbox"?

It is now " survive"

AHA! Yes, I actually did filter sandbox :D wow, what an easy fix, who would have thought. Absolutely forgot developers mentioning changing it to "survive" somewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, KPABATOK said:

haven't had antivirus in 8 years or so :D only windows firewall. 

Damn dude, I would pull the cable to install security suite (AV + FW ... ESET in my case) before I even consider using IE to download Chrome + adblock, lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...