Jump to content

Swordfish

Member
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Swordfish

  1. When i click at a tid link on the fron page, i see this at the place where i should add new items:

     

    "Notice: Undefined variable: item_templates in F:\Arma\SteamApps\common\Arma 2 Operation Arrowhead\htdocs\Traders\Trader_Config_Tool.php on line 768"

     

    I know i can add things manually in DB, but im curios why i get this error.

    EDIT: Now i see that the SQL table "trader_items" is missing, what about that?
    Looking in the latest epoch.sql ion github.
    
    When did you remove that and why? Is this why I get the error?

    EDIT2:

     

    I have now added back trader_items from the 1.0.4 SQL, everrything works now. So, why did you remote the "trader_items" part from the SQL in 1.0.4.1 and up?

  2. I can se this in my server_traders.sqf:

    menu_RU_Functionary1 = [
    	[["Ammunition",478],["Clothes",476],["Helicopter Armed",493],["Military Armed",562],["Military",693],["Trucks Armed",479],["Weapons",477]],
    	[],
    	"hero"
    ];
    

    And if i look in DB for ex. TID 478, its pointing to a trader in instance 17, not 11.

     

    I remember the pach to 1.0.2.5, the epoch devs have instance 17 instead of instance 11 by mistake in some files, could this be related?

  3. Works for me aswell. Though, the tool misses some traders beqause they are not in the server_traders table.

     

    This is the SQL that _I_ needed to have them all. (This is for Chernarus instance 11)

    INSERT INTO `server_traders`
    (
    `classname`,
    `instance`,
    `status`,
    `static`,
    `desc`
    )
    VALUES
    (
    'Soldier_GL_M16A2_PMC',
    11,
    'neutral',
    NULL,
    'Black Market - Stary'
    );
    
    INSERT INTO `server_traders`
    (
    `classname`,
    `instance`,
    `status`,
    `static`,
    `desc`
    )
    VALUES
    (
    'TK_GUE_Soldier_5_EP1',
    11,
    'neutral',
    NULL,
    'Building - Stary'
    );
    
    
    
    INSERT INTO `server_traders`
    (
    `classname`,
    `instance`,
    `status`,
    `static`,
    `desc`
    )
    VALUES
    (
    'Dr_Annie_Baker_EP1',
    11,
    'neutral',
    NULL,
    'Medical Bash'
    );
    
    INSERT INTO `server_traders`
    (
    `classname`,
    `instance`,
    `status`,
    `static`,
    `desc`
    )
    VALUES
    (
    'RU_Profiteer4',
    11,
    'neutral',
    NULL,
    'Stary Vehicles'
    );
    
    
    INSERT INTO `server_traders`
    (
    `classname`,
    `instance`,
    `status`,
    `static`,
    `desc`
    )
    VALUES
    (
    'HouseWife1',
    11,
    'neutral',
    NULL,
    'Boat Three Valleys'
    );
    
    INSERT INTO `server_traders`
    (
    `classname`,
    `instance`,
    `status`,
    `static`,
    `desc`
    )
    VALUES
    (
    'GUE_Woodlander2',
    11,
    'neutral',
    NULL,
    'Black market stary'
    );
    

    And i needed to change ID 14 trader (Doctor - Bash) to (Doctor - Stary) because this is wrong, at least on my server.

     

    Over and out.

  4. I have the duping problem aswell.

     

    Tested on a suv (duped the car to 2 of them):

    20:29:30 "PUBLISH: Attempt 42ae10c0# 1087180: suv.p3d REMOTE"
    20:29:30 "HIVE: WRITE: "CHILD:308:11:SUV_Pink:0:1431:[96.2517,[10294.7,12053.2,0.00491333]]:[]:[]:1:10294712053203106:""
    20:29:30 "PUBLISH: Attempt 42ae10c0# 1087180: suv.p3d REMOTE"
    20:29:30 "HIVE: WRITE: "CHILD:308:11:SUV_Pink:0:1431:[97.3221,[10294.6,12052.9,0.00778198]]:[]:[]:1:10294612052903107:""
    20:29:34 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:10294712053203106:""
    20:29:34 "CUSTOM: Selected "16055""
    20:29:34 "DELETE: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Deleted by ID: 16038"
    20:29:34 "PUBLISH: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Upgraded SUV_Pink with ID "10294712053203106""
    20:29:34 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:10294612052903107:""
    20:29:34 "CUSTOM: Selected "16056""
    20:29:34 "DELETE: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Deleted by ID: 16038"
    20:29:34 "PUBLISH: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Upgraded SUV_Pink with ID "10294612052903107""
    

    And HMMWV (duped the car to 3 of them):

    20:32:35 "HIVE: WRITE: "CHILD:308:11:HMMWV_M998A2_SOV_DES_EP1_DZE:0:1431:[211.914,[10293.7,12052.1,0.0126038]]:[]:[]:1:10293712052103284:""
    20:32:35 "PUBLISH: Attempt 361e90c0# 1072809: m998a2_sov.p3d REMOTE"
    20:32:35 "HIVE: WRITE: "CHILD:308:11:HMMWV_M998A2_SOV_DES_EP1_DZE:0:1431:[214.125,[10293.4,12051.7,0.0101624]]:[]:[]:1:10293412051703286:""
    20:32:35 "PUBLISH: Attempt 361e90c0# 1072809: m998a2_sov.p3d REMOTE"
    20:32:35 "HIVE: WRITE: "CHILD:308:11:HMMWV_M998A2_SOV_DES_EP1_DZE:0:1431:[214.125,[10293.4,12051.7,0.0101624]]:[]:[]:1:10293412051703286:""
    20:32:38 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:10293712052103284:""
    20:32:38 "CUSTOM: Selected "16058""
    20:32:38 "DELETE: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Deleted by ID: 16005"
    20:32:38 "PUBLISH: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Upgraded HMMWV_M998A2_SOV_DES_EP1_DZE with ID "10293712052103284""
    20:32:38 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:10293412051703286:""
    20:32:38 "CUSTOM: Selected "16059""
    20:32:38 "DELETE: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Deleted by ID: 16005"
    20:32:38 "PUBLISH: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Upgraded HMMWV_M998A2_SOV_DES_EP1_DZE with ID "10293412051703286""
    20:32:38 "HIVE: WRITE: "CHILD:388:10293412051703286:""
    20:32:38 "CUSTOM: Selected "16059""
    20:32:38 "DELETE: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Deleted by ID: 16005"
    20:32:38 "PUBLISH: B 1-1-G:1 ([JmP]Girigo) REMOTE Upgraded HMMWV_M998A2_SOV_DES_EP1_DZE with ID "10293412051703286""
    
  5. My traders stop workning with this. If i install this buildins like this (in server_functions.sqf) :

     

    8l7W3cd.jpg

     

    I get this in client RPT, you cant trade:

     

    FNQF6d8.jpg

     

    I think it is something wrong in the script and that prevent the trader code to run like it should do.

    Note that i have 10-15 other buildings implemented in the same way without a problem.

     

    //Swordfish

  6. I use FSM script to make the safezones, and recently, i got a problem that alot of players get "has been kicked by BattlEye: RemoteExec Script Restriction #6"

     

    And in be-loggs I can find: 

    "18.01.2014 00:15:13: NAME (xxx.xxx.xx.xxx:xxxx) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - Script Restriction #6 "this enableSimulation false;this allowDammage false;this disableAI 'FSM';this disableAI 'ANIM';this disableAI 'MOVE';""

     

    Any ideas?

     

    I have used this over a month or two, without a problem, and now the latest 2 restarts of my server, this have come up.

  7. Same with this:

    Warning Message: Error: creating weapon RPK_74_DZ with scope=private
    
    Warning Message: Error: creating weapon MG36_DZ with scope=private
    
    Warning Message: Error: creating weapon VSS_vintorez_DZ with scope=private
    
    Warning Message: Error: creating magazine SCAR_H_LNG_Sniper with scope=private
    

    Thats all i can find in my RPT log for now

     

    Edit:

    I also have problem with SM11 that the vehicle disappear when you enter and then exit the vehicle.

  8. I get alot of this in my RPT log:

    0:50:58 "AIUNIT: Ins_Soldier_1 by <NULL-object> at [4764.38,9803.27,0]. Result:O 1-1-A:1 | Loadout:["Sa58P_EP1","30Rnd_762x39_SA58","MakarovSD_DZ","8Rnd_9x18_Makarov"] / Num:2"
     0:50:58 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons.MakarovSD_DZ'.
     0:50:58 Warning Message: No entry '.scope'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: Error: creating weapon MakarovSD_DZ with scope=private
     0:50:58 Warning Message: No entry '.displayName'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.nameSound'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.type'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.picture'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.Library'.
     0:50:58 Warning Message: No entry '.libTextDesc'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.model'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.simulation'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.fireLightDuration'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.fireLightIntensity'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.weaponLockDelay'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.weaponLockSystem'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.cmImmunity'.
     0:50:58 Warning Message: '/' is not a value
     0:50:58 Warning Message: No entry '.lockingTargetSound'.
     0:50:58 Warning Message: Size: '/' not an array
     0:50:58 Warning Message: No entry '.lockedTargetSound'.
     0:50:58 Warning Message: Size: '/' not an array
     0:50:58 Warning Message: No entry '.muzzles'.
     0:50:58 Warning Message: Size: '/' not an array
     0:50:58 No owner
     0:50:58 No owner
    

    Any idea?

    One clue is this:

    No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons.MakarovSD_DZ'.

    The / and \ 

  9. I also have this type of spam in the RPT file.

    21:37:43 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:44 Cannot use magazine 1Rnd_HE_M203 in muzzle Binocular
    21:37:44 Cannot use magazine 30Rnd_9x19_UZI_SD in muzzle Loot
    21:37:44 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:45 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:48 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:49 Cannot use magazine 1Rnd_HE_M203 in muzzle Binocular
    21:37:49 Cannot use magazine 30Rnd_9x19_UZI_SD in muzzle Loot
    21:37:49 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:50 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:53 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:54 Cannot use magazine 1Rnd_HE_M203 in muzzle Binocular
    21:37:54 Cannot use magazine 30Rnd_9x19_UZI_SD in muzzle Loot
    21:37:54 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:55 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:58 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    21:37:59 Cannot use magazine 1Rnd_HE_M203 in muzzle Binocular
    21:37:59 Cannot use magazine 30Rnd_9x19_UZI_SD in muzzle Loot
    21:37:59 Cannot use magazine ItemBandage in muzzle RoadFlareMuzzle
    

    And i get it ALOT.... :(

  10. Iv got av bug that i noticed after 1.0.2.5 patch.

    On all kills, the text "friendly fire" comes upp. And the killer don't loose humanity.

    Any ideas?

    I'm experienced with editing sqf files, but I thought someone could point me in the right direction if you had the same problem.

    It's the same text you get up in dayz vanilla when you kill someone that in loadingscreen, but thhat isn't the case now.

  11. If you want, you can change the "fillBoxes.swf" files with this:

    _crate = _this select 0;
     
    clearWeaponCargoGlobal _crate;
    clearMagazineCargoGlobal _crate;
     
    //define lists
     
    _pistolList = ["Colt1911","glock17_EP1","M9","M9SD","Makarov","MakarovSD","revolver_EP1","revolver_gold_EP1"];
    _sniperList = ["SVD_CAMO","SCAR_H_LNG_Sniper_SD","DMR","SVD","VSS_vintorez","huntingrifle","M14_EP1","M24","M40A3","SVD_des_EP1"];
    _mgList = ["Pecheneg_DZ","M240_DZ","M249_DZ","Mk_48_DZ","UZI_EP1","bizon_silenced","Sa61_EP1","UZI_SD_EP1","MP5A5","MP5SD"];
    _primaryList = ["M79_EP1","Sa58P_EP1","Sa58V_CCO_EP1","Sa58V_EP1","Sa58V_RCO_EP1","AKS_74_kobra","AKS_74_U","AKS_GOLD","AK_47_M","AK_74","FN_FAL","FN_FAL_ANPVS4","m8_compact","G36A_camo","m8_sharpshooter","G36C",
    				"m8_holo_sd","G36C_camo","m8_carbine","G36K_camo","M24_des_EP1","G36_C_SD_camo","LeeEnfield","M16A2","M16A2GL","M16A4_ACG","M4A1","M4A1_Aim","M4A1_AIM_SD_camo","M4A1_HWS_GL_camo","M4A3_CCO_EP1",
    				"Winchester1866","Saiga12K","M1014","MR43","Remington870_lamp"];
    _gearList = ["Binocular_Vector","ItemCrowbar","ItemFishingPole","ItemFlashlightRed","ItemKnife","ItemKeyKit","ItemMatchbox",
    			"ItemRadio","ItemToolbox","ItemWatch","Binocular","ItemMap","ItemGPS","ItemEtool","ItemCompass","ItemMachete","ItemFlashlight","NVGoggles","ItemHatchet"];
    _bpackList = ["CZ_VestPouch_EP1","DZ_ALICE_Pack_EP1","DZ_Assault_Pack_EP1","DZ_Backpack_EP1","DZ_British_ACU","DZ_CivilBackpack_EP1","DZ_Czech_Vest_Puch","DZ_Patrol_Pack_EP1","DZ_TK_Assault_Pack_EP1",
    			"DZ_LargeGunBag_EP1","DZ_GunBag_EP1","DZ_CompactPack_EP1","DZ_TerminalPack_EP1"];
    _gshellList = ["HandGrenade_west","PipeBomb","FlareGreen_M203","FlareWhite_M203"];
     
    // other
    // _crate addMagazineCargoGlobal ["HandGrenade", 8];
    // _crate addMagazineCargoGlobal ["HandGrenade_west", 8];
    // _crate addMagazineCargoGlobal ["HandRoadFlare", 8];
    // _crate addMagazineCargoGlobal ["PipeBomb", 8];
     
    // load gear
    _scount = count _gearList;
        for "_x" from 0 to 2 do {
            _sSelect = floor(random _sCount);
            _item = _gearList select _sSelect;
            _crate addWeaponCargoGlobal [_item,(round(random 2))];
        };
    // load grenades
    _scount = count _gshellList;
        for "_x" from 0 to 2 do {
            _sSelect = floor(random _sCount);
            _item = _gshellList select _sSelect;
            _crate addMagazineCargoGlobal [_item,(round(random 2))];
        };
       
    // load packs
    _scount = count _bpackList;
        for "_x" from 0 to 1 do {
            _sSelect = floor(random _sCount);
            _item = _bpackList select _sSelect;
            _crate addBackpackCargoGlobal [_item,2];
        };
     
    // load pistols
    _scount = count _pistolList;
        for "_x" from 0 to 2 do {
            _sSelect = floor(random _sCount);
            _item = _pistolList select _sSelect;
            _crate addWeaponCargoGlobal [_item,1];
            _ammo = [] + getArray (configFile >> "cfgWeapons" >> _item >> "magazines");
                if (count _ammo > 0) then {
                _crate addMagazineCargoGlobal [(_ammo select 0),8];
                };
        };
    //load sniper
    _scount = count _sniperList;
        for "_x" from 0 to 1 do {
            _sSelect = floor(random _sCount);
            _item = _sniperList select _sSelect;
            _crate addWeaponCargoGlobal [_item,1];
            _ammo = [] + getArray (configFile >> "cfgWeapons" >> _item >> "magazines");
                if (count _ammo > 0) then {
                _crate addMagazineCargoGlobal [(_ammo select 0),8];
                };
        };
    //load mg
    _scount = count _mgList;
        for "_x" from 0 to 2 do {
            _sSelect = floor(random _sCount);
            _item = _mgList select _sSelect;
            _crate addWeaponCargoGlobal [_item,1];
            _ammo = [] + getArray (configFile >> "cfgWeapons" >> _item >> "magazines");
                if (count _ammo > 0) then {
                _crate addMagazineCargoGlobal [(_ammo select 0),8];
                };
        };
    //load primary
    _scount = count _primaryList;
        for "_x" from 0 to 3 do {
            _sSelect = floor(random _sCount);
            _item = _primaryList select _sSelect;
            _crate addWeaponCargoGlobal [_item,1];
            _ammo = [] + getArray (configFile >> "cfgWeapons" >> _item >> "magazines");
            if (count _ammo > 0) then {
                _crate addMagazineCargoGlobal [(_ammo select 0),8];
            };
        };
    

    Creds to: http://opendayz.net/threads/release-dayzchernarus-mission-system.11991/page-9#post-78206

     

    (Modified by me to suport Epoch)

  12. Hi! I had a problem with DistanceFoot value in the database being extremely high when you spawn in, a value of like 30 000+

    This is because the hive measuring the distance from the debug-spawn place out in the sea west of Kamenka to your spawn point.

     

    Here is the problem:

    https://github.com/thevisad/DayZ-Private-master/issues/77

     

    To fix this issue:

     

    In the file dayz_server.pbo --> Compile ---> server_updatePlayer.sqf

    Find the line: (for me it was row 69,70,71)

    if (count _lastPos > 2 and count _charPos > 2) then {
        if (!_isInVehicle) then {
            _distanceFoot = round(_charPos distance _lastPos);
    

    AFTER that, add:

    if ( _distanceFoot > 2000 ) then 
     {
      _distanceFoot = 0;
     };
     diag_log ("debug _distanceFoot = " + str(_distanceFoot));
    

    This fix so you spawn in with value 0 in distanceFoot.

     

    The value in the database is feet i think, to convert that value to meters, take it and multiply by 0.3048.

     

    // Swordfish

×
×
  • Create New...