Jump to content

GolovaRaoul

Member
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

GolovaRaoul last won the day on June 7 2019

GolovaRaoul had the most liked content!

About GolovaRaoul

  • Rank
    Fresh Spawn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yes, Epoch 1.0.7 is a thing, thanks to @A Man from the Over9000 Panthera server! They do not have a date planned for release, but it is defenitely coming out!
  2. 8:46:23 NetServer::finishDestroyPlayer(1503513594): DESTROY immediately after CREATE, both cancelled I had this on ArmA 3 when my server would just completly freeze if i got this error
  3. Hello, I was wondering if a server owner is allowed to use objects like for example "ItemDocument" or the zombies in another mod. On the front page of EpochMod.com it says: Open source APL-SA Modders resource configs and Class List. Assets can be used as a mod dependency on Steam workshop. So does this mean I can create a non-epoch server and use epoch assets as like an "extra" mod, instead of the main mod? Maybe I'm just stupid but I want to be 100% sure of this before I start doing anything. Thanks for responding :) GolovaRaoul
  4. Hello, I haven't played ArmA 3 Epoch in a few years but I was reading the 1.0 changelog and I saw this: Hunger and Thirst loss rates are now affected by timeMultiplier. Do you guys really think this is a good idea? So by instance, a server owner wants to have nights last 20 minutes and it speeds up the time by 100. Does that mean that Hunger and Thirst also goes down 100 times as fast? If that's the case... Well in my personal opinion I don't feel like this is a good idea. Love to hear what you guys think! GolovaRaoul
  5. Same problem, just grabbed automatic installer for BEC and it does not work with default values. Someone a solution?
  6. Lol must of been stupid, init.sqf was completly empty... Case can be closed
  7. Yo all, I have a problem with my server, I can't spawn, I just see empty land in front of me and there's no character of me ( can't sse myself in 3rd person ). It appears that the game is not reading this mission file correctly in my opinion, this says Arma 2 OA server: This says my Arma 2 OA Server RPT: This says my Client Arma 2 OA RPT: Hope I provided enough information, and thanks for responding :) Paul
  8. Yo, I want to install Currency with Banking but I really have no idea what script to chose. I tried isntalling some scripts but you just get a vanilla dayz server with the server without manual. Fcking great, now I have to diffmerge everything... Please, someone must have made a manual/tutorial for this right? Thanks for responding
  9. Yo Zupa,

    Can you please help me installing currency? I've litterly being trying for 3 days and I can't get it to work, it's frustrating...
    I can send you my dayz_server.pbo if you want and my current MPMission

    Thanks for responding!

  10. Maybe stupid questoin, but I tried reinstalling script twice without succes. I'm stuck at the following error: File mpmission\_cur.mp.Chernarus\addons\playerhud\hup.hpp, line 10: /RscTitles/ArSeMixhud/controlsBackground.ASReMixhud_Status: Undefined base class 'Hw_RscText' What did I do wrong, and how to solve it? Thanks for responding :)
  11. So I installed it, and it crashes after it tries to search for new BEC version... Any suggestions?
  12. It's Fixed. I installed the DLC's also, I think this was causing the issue. I deleted everything from Arma, and reïnstalled via Steam now without DLC's. It's working perfectly now.
  13. Hi everyone, I'm trying to setup an overpoch server on a dedicated machine. I got it fully working on my local machine, but when I try to run it on the dedicated machine, it says instantly 'Session Lost'. I don't know how this is possible, since the files should be exactly the same as on my local machine... It's both a Windows Machine btw (Dedi: WIndows Server 2012 R2, Local: Win10 Pro) This is my latest RPT from the server: Not sure what could be causing this problem to be honest, did I maybe forget to install something? I did: Copy all DLL files from Epoch Server Files to my own server Disabled Firewall and such ( I also tried installing Arma 2 on the dedicated machine and then connect to the server, still same problem ) Tried disabling things such as BattlEye and Verify Signatures in config.cfg Added correct keys I have to say, I DID NOT use XAMPP to setup the database, I used MySQL Workbench... Could this be the problem? I did made an user account (Epoch_User) and I imported the Database from my local machine... Thanks for responding, and I hope I provided enough information and did not make to much spelling mistakes :P Paul
×
×
  • Create New...