Jump to content

clemontine36

Member
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

About clemontine36

  • Rank
    Survivor

Recent Profile Visitors

390 profile views
  1. I use DayZ commander, don't suppose it has anything to do with the new update for Arma 2 Operation Arrow Head that came out on steam yesterday? thanks
  2. You know if it's will be a clientside update like 1.0.5.1? Or will servers need to be updated too?
  3. I thought it was just something i've messed up, but im getting the exact same thing on my server
  4. Hmm Calling them from my server pbo gave me the common double spawning glitch. Worst thing is when you don't get any RPT irregularities when something goes wrong.
  5. clemontine36

    RPT error?

    Not sure if this one of those 'Okay errors' to have or it is important. Using Epoch 1.0.5 and Second newest Beta patch on an Overpoch server Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:13 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:13 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:18 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:19 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:19 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:33 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:34 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:34 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:41 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:43 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:43 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:48 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:50 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' 16:42:50 Cannot load sound 'ca\dubbingradio_e\radio\male03en\default\core\civilian.ogg' I get this regularly thanks
  6. Yeah for me this problem was not hardware related, just placement of adding custom buildings in, although the problem may have several causes.
  7. The path is correct, and when i tried calling it from the Server pbo you get the common double spawning error with the buildings. Always used to call my buildings like this, maybe people are getting stuck at loading screen for some other reason, but that's what it was for me
  8. Guys IDK if it will help, but i solved this ^^^^ by adding my custom buildings to the part of the init where trader cities are called from, instead of the bottom of the file. :)
  9. New AH update from my host fixed the problem
  10. Okay i've narrowed it down a little, I get stuck on the loading screen when i add in my custom buildings via the init? [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\main.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\fbase.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\roadblock.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\supertrader.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\crates.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\NEWBASE.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\warham.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\crybase.sqf"; I have did this for a long time, no bother, the files are there This is definitely the cause of my problem, thoroughly tested. Any Ideas guys? Edit: Map edits contain Killhouses and extra barracks.
  11. Okay i've narrowed it down a little, I get stuck on the loading screen when i add in my custom buildings via the init? [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\main.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\fbase.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\roadblock.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\supertrader.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\crates.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\NEWBASE.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\warham.sqf"; [] execVM "\z\addons\dayz_server\buildings\crybase.sqf"; I have did this for a long time, no bother, the files are there This is definitely the cause of my problem, thoroughly tested. Any Ideas guys? Edit: Map edits contain Killhouses and extra barracks.
  12. Oh I thought it had been updated already! Sorry for wasting your time; but thanks for taking an interest :D I will wait for Karl to update :) Thanks again
  13. Just Reinstalled Version AH0331C Still get the exact same thing, i load in the game see the Antihack has loaded messages etc And a second later my screen goes blank white, and freezes.
×
×
  • Create New...