Welcome to Epoch Mod Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

  • 0
hitelias

Can't activate admin panel without having issues with my server

Question

Hello all,

I just rented a Nitrado server and it works just fine until i choose to activate the Infistar Antihack & Admintools then after Restart, My server gets stuck to the Identification step when connecting. I'm totally lost, never owned a server Arma and i can't play.

 Thanks a lot for the help,

hitelias

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Latest Donations

  • Donation Box

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!
  • Advertisement
  • Supporters
  • Advertisement
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      26453
    • Total Posts
      244128
  • Member Statistics

    • Total Members
      29485
    • Most Online
      1497

    Newest Member
    -Pathfinder-
    Joined