Jump to content
icomrade

ArmA 2 Epoch 1.0.6.1

Recommended Posts

Epoch 1.0.6.1 has been released, please see the release notes in the announcement post: 

 

 

Additionally, in the interest of moving forward, maintaining a single code base and a cohesive community, we have decided that in 2 weeks DayZ Epoch 1.0.5.1 will be removed from DayZ Launcher. In this time server owners should work on migrating to 1.0.6.1, many of the mods popular in older releases have already been updated, if they needed to be. Otherwise, do not be afraid to ask the community for help updating your addons in the Q&A section.

EDIT: Maca has extended the removal of 1051 till the 17th on DayZ Launcher. Please go and Thank him!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried to install this fresh and I am getting massive errors in the server rpt. Stuff like:

17:07:25 Warning Message: mpmissions\DayZ_Epoch_11.Chernarus\mission.sqm/Mission/Groups/Item0/Vehicles/Item0.vehicle: Vehicle class Survivor1_DZ no longer exists

17:07:25 Type Survivor1_DZ is not VehicleType

17:07:48 Vehicle type Survivor1_DZ does not exist

17:07:57 Cannot create non-ai vehicle ArmoredSUV_PMC_DZE,

17:08:03 "DEBUG: Spawning a care package (Misc_cargo_cont_net1) at [7762.07,9591.23,0] with 6 items."
17:08:04 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons.ItemFlashlight'.

17:12:12 "server_updateObject.sqf _object null or nil, could not update object"
17:12:12 "HIVE: WRITE: "CHILD:303:898:[[[],[]],[["",""],[1,1]],[[],[]]]:""
17:12:12 "server_updateObject.sqf _object null or nil, could not update object"
17:12:12 "server_updateObject.sqf _object null or nil, could not update object"
17:12:12 "HIVE: WRITE: "CHILD:303:902:[[[],[]],[["",""],[1,1]],[[],[]]]:""
17:12:12 "server_updateObject.sqf _object null or nil, could not update object"

 

It's been awhile since I've installed an Epoch server. I have installed about a million 1.0.5.1 servers in the past. Not sure what I did wrong.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, JasonTM said:

I just tried to install this fresh and I am getting massive errors in the server rpt. Stuff like:

17:07:25 Warning Message: mpmissions\DayZ_Epoch_11.Chernarus\mission.sqm/Mission/Groups/Item0/Vehicles/Item0.vehicle: Vehicle class Survivor1_DZ no longer exists

17:07:25 Type Survivor1_DZ is not VehicleType

17:07:48 Vehicle type Survivor1_DZ does not exist

17:07:57 Cannot create non-ai vehicle ArmoredSUV_PMC_DZE,

17:08:03 "DEBUG: Spawning a care package (Misc_cargo_cont_net1) at [7762.07,9591.23,0] with 6 items."
17:08:04 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons.ItemFlashlight'.

17:12:12 "server_updateObject.sqf _object null or nil, could not update object"
17:12:12 "HIVE: WRITE: "CHILD:303:898:[[[],[]],[["",""],[1,1]],[[],[]]]:""
17:12:12 "server_updateObject.sqf _object null or nil, could not update object"
17:12:12 "server_updateObject.sqf _object null or nil, could not update object"
17:12:12 "HIVE: WRITE: "CHILD:303:902:[[[],[]],[["",""],[1,1]],[[],[]]]:""
17:12:12 "server_updateObject.sqf _object null or nil, could not update object"

 

It's been awhile since I've installed an Epoch server. I have installed about a million 1.0.5.1 servers in the past. Not sure what I did wrong.

 

you are using your old mission, stop. start with a fresh mission by building it from the server package, then slowly add your mods in, check to see if there are updated versions for mods in the appropriate forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, JasonTM said:

When I did this install I deleted the old files from 1.0.6 and copied the new files over. I am going to try it again.

you can't copy the mission, you need to pbo it, from the appropriate mission included in the dayz epoch server release.7z

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fixed it. I just did a completely fresh install with new A2 and OA files from my client.

By the way, you do not need to pbo the mission file on the server side. The client downloads the files from the appropriate folder in the mpmissions directory and packages them locally into a pbo called "_cur_mp" in the MPMissionsCache folder.

 

Thanks so much for the 1.0.6.1 release!

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, JasonTM said:

I fixed it. I just did a completely fresh install with new A2 and OA files from my client.

By the way, you do not need to pbo the mission file on the server side. The client downloads the files from the appropriate folder in the mpmissions directory and packages them locally into a pbo called "_cur_mp" in the MPMissionsCache folder.

 

Thanks so much for the 1.0.6.1 release!

You don't have to do a lot of things, it does not mean you shouldn't do them. PBOing your mission file take a lot of load off of the engine, especially if you binarize it, and you can even compress it to reduce file size and network traffic. compression is generally extremely high since most files are just text. You'd have to use Mikero's tools for these features.

 

Edit: this was actually news to me, but my problem would be incompatibility with the -noFilePatching flag

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you getting the option to drink from a pond? That was disabled in 1.0.6.1 according to the change log.

"[CHANGED] Commented drink from hands at ponds due to client FPS impact. Players can still fill drinks at ponds by right clicking a container. #1816"

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, weltoncamargo said:

And to disable this message how to proceed?

I would guess you have your own fn_selfActions.sqf file, if so you need to merge the newer version (it's changed dramatically) with your old one.

 

*edit* There is no text in the github repo of " player_drinkWater " so it's in your code somewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would still like to go back to kamaz_refuel problem.
I've created a new clean server and add only one TestKit script and check that - car still automatically refillable, regardless of IDs:
KamazRefuel
KamazRefuel_DZ
KamazRefuel_DZE1
KamazRefuel_DZE2
KamazRefuel_DZE3
KamazRefuel_DZE4
I think it will bring an imbalance to the server and need to be removed kamaz_refuel from dynamic_vehicle.sqf and traders.

Sorry for my english. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helo, an purchase one vehicles  [WTG]ADMIN purchased 1x MTVR_DES_EP1 at trader city Stary for 20,000 Coins, seconds after this is the disappear, in the version 1.0.4.2, this problem resolved.
help i not resolved alone

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, weltoncamargo said:

Helo, an purchase one vehicles  [WTG]ADMIN purchased 1x MTVR_DES_EP1 at trader city Stary for 20,000 Coins, seconds after this is the disappear, in the version 1.0.4.2, this problem resolved.

If you use infistar you should update to the latest version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im having a database issue moving from 106 to 1061.  

setup 106 on a fresh database and merged all my changes in the files. server starts and works.
export 106 database and import to 1061 database
run the 1061 patch even tho it seems it only adds some trader info and im using cfgtrader
launch server and most of the object_data is missing.

epoch 106 "HIVE: BENCHMARK - Server_monitor.sqf finished streaming 1994 objects in 27.807 seconds (unscheduled)" 

epoch 1061 "HIVE: BENCHMARK - Server_monitor.sqf finished streaming 629 objects in 20.429 seconds (unscheduled)"

I have exported the database a couple of times and it seems to copy over and import correctly.  I've copied just the table over.  The table is 1.6mb and after starting and then connecting it drops to 1.3mb

Seems like mostly floors and walls. sheds and safes remain. vehicles remain.  Should note i have 3 maps hived using object_data_1 and worldspace1 for this instance.

edit. on a side note that has improved FPS =)
Also its all items with storage remain. without go byebye

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, weltoncamargo said:

No, i not use infistar antihack

What does the server RPT show after the vehicle is purchased?

5 minutes ago, kingpapawawa said:

Im having a database issue moving from 106 to 1061.

If the server is deleting any objects it will log it to RPT. If your SQL client is truncating the table on export then you should be able to see it by comparing the object_data row count before and after.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, weltoncamargo said:

Epoch Contributor

"Trader Menu: [WTG]ADMIN (xxxxxxxxxxxxxxxxx) purchased 1x MTVR_DES_EP1 into gear at trader city Stary for 20,000 Coins"

nothing else

just post the whole client and server RPT

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Advertisement
  • Donation Box

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!
  • Advertisement
  • Supporters
  • Latest Donations

  • Advertisement
  • Discord

×