Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 9 results

  1. Hi guys, have a problem with the server I help run. The hotkeys (1-2-3 for guns, 4-5-6 meds etc.) don't work. Setting the variable dayz_quickSwitch to true or false doesn't change anything.
  2. Hello! Anyone got the same problem? : I have hundreds of zombies around the map. Even if theres no player nearby.
  3. Hi Guys, So Yesterday I tried to play some Epoch on Arma 3 and was getting crashes every 2-8 minutes randomly. The crash occurred really at random stages no matter what I was doing. What I have done to resolve the issue: Removed whole ARMA 3 content along with all it's mods and cache (including Documents settings). Added a launch parameter: -malloc (didn't help). Checked nVidia Drivers - all up to date with Recommended ones installed Verified Game through Steam Launching game from : Arma 3 Launcher software Tried both versions of Epoch (the old one and the new one "RC") both crashing. Any ideas? Thanks!
  4. Hello there, I had been searching for a script to protect my admin's base, so unauthorized players would be killed. After a little bit of research, I had found the following tutorial (which has a syntax mispell I already fixed: rectangle=1). I've followed all the steps, and created a sensor (which is actually a trigger in Arma 2's Map Editor), whose code I added to mission.sqm: class Item5 { position[]={1261.4967,4688.3843,-140.78297}; a=150; b=150; rectangle=1; activationBy="ANY"; repeating=1; interruptable=1; age="UNKNOWN"; name="dome"; expCond="(vehicle player) in thislist;"; expActiv="dome = [] execVM ""dome.sqf"";"; expDesactiv="terminate dome; titleText [""You have left the Admin Dome."", ""PLAIN DOWN"", 3];"; class Effects { titleType="TEXT"; titleEffect="PLAIN DOWN"; title="If you see this, the xxx dome script isn't working right now but the intrusion sensor is!"; }; }; I've verified that class Sensor's items is set to 6 (the fifth sensors are DayZ Epoch's default ones, which make the Trader Cities work), so the custom sensor I added is the sixth and, therefore, the item's number is correct. The dome.sqf file content is the following: // Dome if ((getPlayerUID player) in ["123456789"]) exitWith { titleText ["Welcome to the Admin Dome!", "PLAIN DOWN", 3]; }; // Everyone Else titleText ["This dome is an Admin-only area, please leave immediately.", "PLAIN DOWN", 3]; sleep 5; titleText ["If you do not turn back you will be killed.", "PLAIN DOWN", 3]; sleep 5; titleText ["You have 10 seconds!", "PLAIN DOWN", 3]; sleep 5; titleText ["You must leave now!", "PLAIN DOWN", 3]; sleep 5; titleText ["You were warned!", "PLAIN DOWN", 3]; sleep 3; player setDamage 1; The issue with the script is that it isn't showing me the welcome text nor killing me when any unauthorized user access the base (triggers the sensor). Do you have any solution to fix this issue? Thanks in advance!
  5. Humanity Based Loadouts Version 1​ Determines your humanity and gives you a randomly selected (out of five) loadout depending on if you are a survivor, bandit, or hero. Requirements (PBO Manager and Notepad ++) Matt L was the creator of this script. He has given permission for me to post it. To see his profile http://opendayz.net/members/matt-l.7134/ Download:https://www.dropbox.com/s/ywls2f3o856d9z2/Custom%20humanity%20loadout.zip Installation Steps - Included in the .zip, labeled Installreadme.sqf Credits - Armbot for the idea
  6. Hello, I have the following problem: Everytime I abort and then get to the lobby an then click on 'Ok' (or whatever the button says) and then I get "Arma2OA.exe stopped working." - I reinstalled Arma2+Arma2OA+DayZ+DayZ Epoch - Thanks for Help :)
  7. On our server we had unlocked the skins so that we can use all arma 2 skins but once unlocked they work properly but me and another player had the unlocked skin set to our players but could not get in a vehicle together but as soon as one player removes the skin I.E dieing we can ride again as long as the player with the unlocked skin gets in last
  8. XtremeMakak

    Hatchet 1.0.3

    I can't figure out how the hatchet works in 1.0.3 I updated my server today and since its new i can't find out how to do this and i have tried searching the wiki and found this: http://dayzepoch.com/wiki/index.php?title=Tree_Cutting_System But it doesn't seem to work.
  9. Hi guys, I need help with my Vilayer server. My announces are not working on my server at all... I have made the steps to get them to work but still no luck, maybe someone will be able to help out with this... I have installed "Battleye Extended Controls" in the Add Ons menu Then I moved on to the file : "servermessages\messages.cfg" and wrote the following inside 00:30:00~ 01:00:00~ 01:30:00~ 02:00:00~ 02:30:00~ Server Restart in 30 minutes 02:45:00~ Server Restart in 15 minutes 02:55:00~ Server Restart in 5 minutes 02:59:00~ Server Restart in 1 minute. RUN!!! 03:00:00~ 03:30:00~ 04:00:00~ 04:30:00~ 05:00:00~ 05:30:00~ Server Restart in 30 minutes 05:45:00~ Server Restart in 15 minutes 05:55:00~ Server Restart in 5 minutes 05:59:00~ Server Restart in 1 minute. RUN!!! 06:00:00~ 06:30:00~ 07:00:00~ 07:30:00~ 08:00:00~ 08:30:00~ Server Restart in 30 minutes 08:45:00~ Server Restart in 15 minutes 08:55:00~ Server Restart in 5 minutes 08:59:00~ Server Restart in 1 minute. RUN!!! 09:00:00~ 09:30:00~ 10:00:00~ 10:30:00~ 11:00:00~ 11:30:00~ Server Restart in 30 minutes 11:45:00~ Server Restart in 15 minutes 11:55:00~ Server Restart in 5 minutes 11:59:00~ Server Restart in 1 minute. RUN!!! 12:00:00~ 12:30:00~ 13:00:00~ 13:30:00~ 14:00:00~ 14:30:00~ Server Restart in 30 minutes 14:45:00~ Server Restart in 15 minutes 14:55:00~ Server Restart in 5 minutes 14:59:00~ Server Restart in 1 minute. RUN!!! 15:00:00~ 15:30:00~ 16:00:00~ 16:30:00~ 17:00:00~ 17:30:00~ Server Restart in 30 minutes 17:45:00~ Server Restart in 15 minutes 17:55:00~ Server Restart in 5 minutes 17:59:00~ Server Restart in 1 minute. RUN!!! 18:00:00~ 18:30:00~ 19:00:00~ 19:30:00~ 20:00:00~ 20:30:00~ Server Restart in 30 minutes 20:45:00~ Server Restart in 15 minutes 20:55:00~ Server Restart in 5 minutes 20:59:00~ Server Restart in 1 minute. RUN!!! 21:00:00~ 21:30:00~ 22:00:00~ 22:30:00~ 23:00:00~ 23:30:00~ Server Restart in 30 minutes 23:45:00~ Server Restart in 15 minutes 23:55:00~ Server Restart in 5 minutes 23:59:00~ Server Restart in 1 minute. RUN!!! So this should be warning players every 3 hours (I want restarts every 3h) Are there any problems here? I have also changed the settings in my Scheduled Tasks: My Time zone is also set to UTC 0 Can you let me know if there is anything wrong with this? Thanks
×
×
  • Create New...