Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'wont'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. So i have my server running fine, at least it was up until I installed the Blue Phoenix Admin Tools. That is literally the only thing that I can see messing with the database. The problem is exactly as the topic title reads. I server restart and everything is back to how it was. I installed the admin tools, got them working (besides the vehicles blowing up when i get in them and the ESP/Tele not working) The problem might be that I didnt change the correct lines of code when installing it. http://doom56.com/dayz/admin-tool-1-7-7-1 This link shows that I'm supposed to change certain lines that i can't seem to find! https://www.youtube.com/watch?v=Mil0hgZzvJo This is the video that I tried to follow in order to install it. This is the method i used to make my server if that helps at all https://www.youtube.com/watch?v=O3vgAWLF-8M PLEASE don't let this get buried with no answers. Not getting vehicles or stuff in safes to save is literally driving me crazy And also; Buildings that ive made within the game save (concrete walls, floors, basic epoch crafting) And vehicles bought from traders save but when i move them they go right back to the trader on restart. So, STUFF IS SAVING TO THE DB.(navicat) but certain things arent. thank you!
×
×
  • Create New...