Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'transfer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Wouldn't it be nice to give server admins the option to change the speed of the ATM ? For my taste it's much too slow and if you're not in a safezone you have nearly no chance to get/ depot your money. It needs too much time in my opinion.
  2. Hello, I've setup a new computer running microsoft server 2016 so that it can run my server permanently from that. Currently I'm running it from my main PC, which is alright but it means I have to leave it on all the time which is a big strain and uses more power then the computer running microsoft server. I managed to transfer all the files succesfully and export/import the database for my players however when I launch it, no error I can see happens as it allows me and other players to connect to the server, but once connected it gets stuck on 'waiting for server to start authentication' until it times out. The one thing I am seeing is normally when a player connects it starts spamming out green lines '12:42:04 HiveExt(0): [Information] Result: ["PASS",[2017,12,4,13,42]]' like that, however on the new computer it just sits on 'Game started' and never puts a new green line. Below is my mission rpt Steps I took to move the server 1 - Backup everything 2 - Install heidisql/xaamp 3 - Transfer over database and server files 4 - Give permissions to database that are exactly the same 5 - Redo paths for my launch/restart bats (this was fine) 6 - Launch server, no error I can see, allows players to connect and download mission then gets stuck on waiting for server to start authentication I've tried using a clear database too which didn't work, it must be some option I'm missing.
  3. Hi All so i have put together a server on a spare PC that i use to run Dayz on, now the server works i can turn it on and off i can locally log into it via the hosting PC they problem i am having is i can not get it to show up in commander on my gaming PC and mates can not get it to show up. my aim is to get it on commander and visible so that my gaming pc can find it, so my mates can find it and so low amounts of other people in the future can find it. then once i know it's out and visible i will be able to to play with script and test out with mates. any help would be great i got the server all up and working on host PC with in hours but have spent about 4 days looking at how to get it in commander Aaron
×
×
  • Create New...