Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stuck'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Get Wrecked
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • Q&A Section
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 17 results

  1. Thug

    Stuck at SPAWNING ITEMS

    On our overpoch Sauerland players are getting stuck on the Loading Screen saying "spawning items". Then get kicked out. I have been trying to find a fix, no luck. Here are my server and client RPTs. If anyone needs anything else, please let me know. Server-side RPT Client-side RPT
  2. Vini7

    Stuck Connecting

    Hi guys. formerly I had this problem , but miraculously worked. Today I am with server 1.62 epoch /0.3.9 Already set everything up and the client does not connect . Anyone know how to solve it? It's all set up just right .
  3. Hey people. I wanted to share my most recent fix for this. I had a player with chronic issue stuck at load screen, hearing sounds and I could see him moving around but he was stuck at loading screen. None of my other players have this issue at all, just him. So I made him delete his local .RPT file, because I was sure it had to be a local problem, and then after trying to join he sent it to me. This is what it said: ===================================================================== == C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 2 Operation Arrowhead\ArmA2OA.exe == "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 2 Operation Arrowhead\ArmA2OA.exe" ===================================================================== Exe timestamp: 2014/07/20 16:04:36 Current time: 2014/07/27 14:51:47 Version 1.63.125548 Check failed, unable to open file: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 2 Operation Arrowhead\ACR\desktop.ico Starting process failed. Item STR_EQUIP_NAME_41 listed twice Item STR_EQUIP_DESC_41 listed twice Updating base class ->NonStrategic, by Ca\config.bin/CfgVehicles/HouseBase/ Updating base class ->HouseBase, by Ca\config.bin/CfgVehicles/Ruins/ Notice unable to open file: and then Starting process failed. I knew this had to be the error because it says Starting process failed. After some trial and error, what we found was that when he tried to launch Arma 2, it said it was the first time running the game again if you know what I mean... Joy! For whatever reason steam wanted him to run regular arma 2 again and he didn't realize. Well he didn't even know what an RPT was.. Now when he joined the problem was solved. Hope this can help some people.
  4. xAl3xTh3K1nG

    Stuck at "Receiving Data..."

    Okay, so i try to join ANY epoch server and i get this: http://prntscr.com/6z4auj Its just stuck on the loading screen, it never stops i have tried; Using dayz launcher instead of commander, verifying the game, the versions are up to date. Any ideas? Please help:)
  5. 1. The server you were playing on: Firecockgaming Epoch Server. 2. What arma3 build and what Epoch build you are using: Latest release of both Arma 3 and Epoch. I believe Epoch its 2.5.2. 3. What it was you were doing: I was opening my door in my base, and accidentally clicked "lock" after I clicked open, which locked the door. So currently it is stuck in the open position with no scroll wheel option. Relogging does not help. Have not waited for a server restart yet. 4. Is it repeatable: yes.
  6. MindTreat

    Vehicle won't move

    Hi. Just last night i bought my first vehicle, just the boxer truck, nothing fancy. The server was to restart 10 minutes after, so i drove it to a warehouse and parked it, and logged out. When i came back in, i could not move the car or drive it anymore. My character gets in, i hear the engine rev up, and then the engine sound disappears and the wheels do not move around at all. But when i get out of the car, i hear the engine go off, and the brake lights switch off too. It just doesn't seem to move the wheels around, and the engine doesn't make any noise, even tho i can see exhaust and heat from the pipe when throttling. The truck has fuel and all the indicators are white as they should be. I have no idea whats going on here... And another question, its a bit more wide, but its about ownership of vehicles. If i find a car in the wild, and i'm able to unlock it, does that mean it then belongs to my character if i relock it? Not sure how this "key" system actually works, couldn't find any good wiki on it... Thx for reading
  7. Hello Epoch team and forum users. It seems I have stumbled across an issue with the mod, I recently rented a new server from a company. Being a server with nothing on, I had to install the mod ect, after installing the mod and ensuring the server is running the latest version plus beta file I fired it up, all great it lets you connect until you hit 'Ok' and try to spawn in. You quite literally get stuck on Requesting server authentication, nothing happens apart from after a while you get sent back to the menu where you choose your slots. Does any of this sound familiar if so can anyone provide a possible fix on the issue? Many thanks Epoch Team and Users!
  8. Yo guys, I installed/putted in Admin tools for my dayz epoch server, But every time i try to join its stuck on "waiting on server to start authantication" and the little counter goes really fast, al though you should spawn at 4/5/6it goes beyond that.. after a while when you wait a little longer it takes you back to the lobby screen... And then you can do it all again, but it wont let me join my server / playing it... (and btw i broke my wrist yesterday, so it took a very long time to typ this with one hand :/) (and im also a biginer to when it comes to scripting..) so pleas keep that in mind :P thnks for checking out this post, and if you have a way to fix this.. pleas respond... (this is the link were i got my admin tools from: https://github.com/n...ls#installation ) Greets EditedSnowHD
  9. Brockie

    Stuck at loading screen

    Hi, I'm trying to upgrade my server to 1.0.5. I finished the updating, I'm still using 103718, and the RPT looks very clean. The only error I saw was a warning about local_setrefuel.sqf and I think that must be for my WAI. But the problem is when the server finished loading up, the loading screen never goes away. I can hear my player moving around and the sounds of the environment but all I can see is loading screen. Double checking my files atm but does anyone have a clue what might cause this?
  10. So I installed correctly this -> https://github.com/SMVampire/DZMS-DayZMissionSystem but when I join server and load until I get: "waiting server for authentication". Then it takes me back to lobby and says: "Login timed out". Any helps please!
  11. Hi guys, I've ran into a problem on my server, and I'm unable to figure it out. I have searched everywhere for an answer with no luck, so I decided to make a thread and ask! Basically I'm on Chernarus Epoch 1.0.3.1 - I have several scripts on the server - Admin Tools, Custom Bases, Sarge AI, EMS Missions. None of these have touched any of the trader settings. The server runs perfectly, everything works perfectly, the FPS is awesome - But I cannot Trade or Craft. I can see the trader menus, all the vehicles and ltems show up, it gives me the options to buy/sell/cancel and I can click on them. It shows up saying "Trading has started, stand still to complete", it does the animation and my guy crouches down. Then nothing at all happens, it just stays like that. I can look around, stand lay down, crouch with no lag or anything, but the trade doesn't complete. I can wait for 15+ mins and it doesn't do anything at all. If I move however, as in walk a step, it pops up "Trading canceled". The same goes for crafting. Taking a 10oz Gold Bar out of a briefcase for example, I can right click and start the crafting, my guy does the animation crouching down, then nothing. Same as trading, I can turn round, look around with no lag just fine etc, but nothing happens. Again, if I move a step it pops up "Crafting canceled". Every other option/command/action works perfectly fine 100% - besides the crafting and trading! Appreciated any help anyone can offer in advance, this is a highly frustrating problem.
  12. I'm trying to get on a epoch Namalsk server but when I'm loading into the server it just freezes at the loading screen almost into the game. Anyone have a fix or just any advise, thanks. Lunch parameters: [email protected]_epoch;@Dayz_namalsk And yes I have Namalsk and epoch up to date
  13. Sc0rc3d

    Stuck on Receiving Data

    Hi Folks, i own two Epoch Servers: #1 DayZ Epoch - Chernarus - 3.Jaegerkompanie [3.JgKp] - HARDCORE - (1.0.2.5/103718) #2 DayZ Epoch - Taviana 2.0 - 3.Jaegerkompanie [3.JgKp] - HARDCORE - (1.0.2.5/103718) Some people told me that they cant join both Servers. They Stuck on "Receiving Data". - They tried from new Graphic Card Driver - Tryed some BETAs (108074, 103718, 103419) - Re-Downloaded Epoch 1.0.2.5 and Taviana (2) - Complete fresh install of Arma 2 - Tryed to start over Yoma, DayZCommander, Arma2 Launcher I am not sure if its "my Problem" (from the Server side) or if something is wrong at there side? Any ideas what they could try? Can someone please try to connect to my server to see if it works so far? :( cheers & thanks Sc0rc3d
  14. Hi guys, I ran into a big problem with my server. I am stuck on this screen "waiting on server to start authentication" and epoch logo... After 30sec it disconnects me and I am returned to the lobby... I am able to login into any server but my one. What could be causing this issue?
  15. tdriftx

    1.0.2.4 Stuck on Loading Screen

    Whenever I try to connect to a 1.0.2.4 server from DayZ Commander, it authenticates and then just hangs in loading screen forever. If I run Steam as administrator and launch OA, I can connect to 1.0.2.4 servers fine. Is connecting via Steam as administrator the only way or can people connect via DayZ Commander?
  16. gng45mil

    Stuck at waiting for host

    After playing dayz epoch on my private server i decided to change the map to tavi. I installed and did what i did for the regular epoch and when i join it gets stuck at waiting for host. The server also spams this 16:22:14 Mission tavi DayZ_Epoch read from directory. 16:22:14 Mission tavi DayZ_Epoch read from directory. 16:22:14 Mission tavi DayZ_Epoch read from directory. 16:22:14 Mission tavi DayZ_Epoch read from directory. 16:22:14 Mission tavi DayZ_Epoch read from directory. 16:22:14 Mission tavi DayZ_Epoch read from directory. 16:22:14 Mission tavi DayZ_Epoch read from directory. can anyone help?
×