Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sever'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Boik

    Wait for host

    Hello all! I have an arma 3 server rented at Wombat servers and since yesterday i cannot connect any more. I get "Wait for host" message and land back in lobby. Server log does not show anything wrong as far as i can see. I also installed arma enhanced movement and ryan's zombies. Today i reinstalled the server (clean install) and tried to connect to arma 3 mission. No problems, played the mission for 15 min, no problems. Than i installed Epoch, tried connecting....Wait for host. Uninstalled Epoch again and connected without any problems. I contacted Wombat servers and they told me that the server is working fine. I don't know what else to try. Please help! :) RPT file in spoiler.
  2. So download epoch like 8 days ago, loving it. But I don't have a side chat or radio chat or see kill feeds or sever restarts time warnings. So am I dumb and missing a setting or just a bug, my friends have to tell me when server restarting and stuff. My chat worked on anything but epoch if you even call the chat. I checked GUI and it not off screen it right where it is on any other server or mod on arma III, and I even resized it to see if it helps. It didn't Also I know I need a radio for radio chat, I have one. :) Hope this is not a normal bug with a fix already, just didn't see it asked and it a problem for me so.
×
×
  • Create New...