Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'remote'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi, Here's a script I wrote that does the following from right clicking your key in your toolbelt: Unlock/lock vehicle. Turn engine on/off. Eject players not in your group. This uses @mudzereliclick actions mod as a dependency (https://github.com/mudzereli/DayZEpochDeployableBike/tree/master/overwrites/click_actions) because it's awesome. Thanks to @Pattohfor the idea for this script. For downloading and install instructions, see my github: https://github.com/oiad/remoteVehicle
  2. Hi, when i connect my xbox controller to my pc and start arma, it appears quite normal in the controller settings menu until i join a server and play. Client (nomod) + server (nomod) = controller work Client (epochmod) + server (nomod) = controller work Client (epochmod) + server (epochmod) = controller don't work Client (epochmod) + localserver (epochmod editor) = controller work It's not relevant which epoch server i join Version 0.3.0.3 A fix would be nice to drive Cars and Helis save again. greetings
  3. Hi guys, bit disheartened to be honest, played for 6 hours. and been collecting items to build a base and what not. Drive into the safe zone, LOCK vechicle. wounder in sell some bits, buy some bits. come out and just unlock the car take 1 item, lock it again. run about 20 meters, my car is in full get away mode. Cant shoot it. its gone. someone took the scumbag oppertunity to take it with everything in it. it was locked. can he get out of it? also why the hell could the car be drive when i immobilized it? just fed up with it really. takes so long to achive anything. ready to quit tell me somthing good here.
  4. Hey guys, I'm currently writing a sidemission for epoch and came to a problem. Inside the mission I need to execute a script on clientside. Normally you use [] call RE for it but REsec removes the execVM in this case. Is there any other (build in) way to remote execute the scripts or have I to handle it on my own? Cheers chill0r
  5. Hello, I would like to thank whoever will take time to read/reply this topic. English isn't my native langage so please apologize the medium English level. Running into global FPS issues, we were told that using a remote database to store the objects table can greatly increase server performance. I would like to know if there is any documentation about the [ObjectDB] section of the HiveExt.ini file, couldn't find any on the forum nor on the wiki. If there isn't such information source, your help would be precious. The server is running properly using local only database. When using the remote database (for the objects table), the Hive window crashes randomly after loading successfuly from 1200 up to 2200 table lines (out of 6300), without any error in the window : it stops on the green line describing the latest loaded item and a Windows error pops up "arma2oaserver.exe has stopped working". However, the RPT file does indicate an error message (sorry, couldn't find any Spoiler feature) : Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION at 72C4E832 Allocator: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Arma 2 Operation Arrowhead\Expansion\beta\dll\tbb4malloc_bi.dll graphics: No resolution: 160x120x32 Addons: [lots of addons] Mods: @DayZ_Epoch_Server Distribution: 0 Version 1.62.103718 Fault address: 72C4E832 01:0001D832 C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Arma 2 Operation Arrowhead\@DayZ_Epoch_Server\HiveExt.dll file: DayZ_Epoch_11 world: Chernarus Prev. code bytes: 10 C7 84 24 C0 00 00 00 00 00 00 00 8B 4C 24 14 Fault code bytes: 8B 11 8B 42 04 FF D0 84 C0 0F 84 A0 08 00 00 8B Registers: EAX:009AC360 EBX:00000000 ECX:00000000 EDX:00000400 ESI:2888FD00 EDI:72D56C34 CS:EIP:0023:72C4E832 SS:ESP:002B:009AC34C EBP:009AC410 DS:002B ES:002B FS:0053 GS:002B Flags:00010202 ======================================================= note: Minidump has been generated into the file instance_11_Chernarus\arma2oaserver.mdmp Here is the beginning of the HiveExt.log, the only thing that could be incriminated (to my eyes) is the mySQL versions not matching 2013-10-29 17:02:33 HiveExt: [Information] HiveExt f20dbd5b6625 2013-10-29 17:02:33 Database: [Information] Connected to MySQL database localhost:3306/dayz_epoch client ver: 5.5.28 server ver: 5.6.14 2013-10-29 17:02:33 Database: [Information] Connected to MySQL database localhost:3306/dayz_epoch client ver: 5.5.28 server ver: 5.6.14 2013-10-29 17:02:33 ObjectDB: [Information] Connected to MySQL database 37.x.x.221:3306/objetsepoch client ver: 5.5.28 server ver: 5.5.22-0ubuntu1 2013-10-29 17:02:33 ObjectDB: [Information] Connected to MySQL database 37.x.x.221:3306/objetsepoch client ver: 5.5.28 server ver: 5.5.22-0ubuntu1 2013-10-29 17:02:33 HiveExt: [Information] Method: 307 Params: 2013-10-29 17:02:33 HiveExt: [Information] Result: ["PASS",[2013,10,29,15,2]] 2013-10-29 17:02:33 HiveExt: [Information] Method: 302 Params: 11: 2013-10-29 17:02:34 HiveExt: [Information] Result: ["ObjectStreamStart",6228] 2013-10-29 17:02:34 HiveExt: [Information] Method: 302 Params: 11: 2013-10-29 17:02:34 HiveExt: [Information] Result: ["OBJ","151","datsun1_civil_1_open","0",[180,[9428.25,8853.65,0.001]],[[[],[]],[[],[]],[[],[]]],[["motor",0.307],["sklo predni P",0.678],["sklo predni L",0.368],["karoserie",0.721],["palivo",0.799],["wheel_1_1_steering",1],["wheel_2_1_steering",1],["wheel_2_4_steering",1],["wheel_1_3_steering",1],["wheel_2_3_steering",1],["wheel_1_2_steering",1],["wheel_2_2_steering",1],["glass1",0.755],["glass2",0.915],["glass3",0.235],["glass4",0.125]],0.893,0.004] 2013-10-29 17:02:34 HiveExt: [Information] Method: 302 Params: 11: 2013-10-29 17:02:34 HiveExt: [Information] Result: ["OBJ","166","VIL_kia_ceeddwa6","0",[104,[9547.6,8114.17,-0.008]],[[[],[]],[[],[]],[[],[]]],[["sklo_p",1],["sklo_p1",1],["sklo_p2",1],["sklo_p3",1],["sklo_l1",1],["sklo_l2",1],["sklo_l3",1],["sklo_z",1],["levy predni tlumic",1],["levy zadni tlumic",1],["pravy predni tlumic",1],["pravy zadni tlumic",1],["motor",0.525],["sklo predni P",1],["sklo predni L",1],["karoserie",1],["palivo",0.406]],0.05,0.02] 2013-10-29 17:02:34 HiveExt: [Information] Method: 302 Params: 11: 2013-10-29 17:02:34 HiveExt: [Information] Result: ["OBJ","310","TT650_TK_CIV_EP1","0",[233,[4560.38,6361.18,0.021]],[[[],[]],[[],[]],[[],[]]],[["engine",0.986],["sklo predni P",5.669e-04],["sklo predni L",0.963],["karoserie",0.879],["palivo",0.573],["Pravy predni tlumic",0.928],["Pravy zadni tlumic",0.802]],0.258,0.0] Googling the RPT errors gave poor results. However there is a list of what I tried : set arama2oaserver.exe as Win XP SP3 compatible and gave it administrator privileges -> same issue created new admin account and launched server from it -> same issue increased the remote mySQL server caches in the my.conf file, however it roughly takes 3% of the CPU and 42MB of RAM -> same issue deleted the DLL folder and DLL files located in the root ArmA II installation folder then redownloaded them using Steam's file check -> same issue added latest C and C++ connectors for mySQL (libmysql.dll and mysqlcppconn.dll) in the root game directory -> same issue installed test DayZ server on my home computer -> same issue (this test tends to prove that the virtualized os has not to be incriminated) Here are the specs : Dedicated server with DayZ CPU : Intel Xeon E3-1225 V2 @3.2GHz with 8MB cache RAM : 4x 4GB Disks : two 1TB disks, with main mounting point using raid1 for 100GB, then raid0 for the rest Host OS : Debian 7.2 64bits, installed on raid1 Invited OS : Windows 7 Pro 64bits, using VMWare Workstation 10, virtual disk on raid0 MySQL database : MySQL Workbench 6.0 Bandwidth : 100Mbps VPS with Mumble, the website and the remote database CPU : vCore 2GHz RAM : 512Mo OS : Ubuntu Server 12.04 32bits MySQL database : standalone MySQL 5.5.22 Bandwidth : 100 Mbps Testing home server : CPU : Intel i7-930 @2.8GHz with 8MB cache RAM : 3x 2GB Disk : Seagate Barracuda 2TB @7200rpm with 64MB cache OS : Windows 7 Home Premium 64bits MySQL database : MySQL 5.6.12 from the latest WAMP 64bits package Bandwidth : 50Mbps down, 5Mbps up Any help or link to documentation would be helpful. Kind regards, Arnaud
×
×
  • Create New...