Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'relog'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hey guys Got a bit of a issue and finding it very tricky to find. For some time vehicles do not update their location in the DB. I find that fresh vehicles "spawned on the same restart" will be fine while re-logging. Once the server has been restarted the vehicles will aways stop in that location no matter what you try. I find that you can move a vehicle, get out and relog and it will move back to its origional position. I cant see any errors what so ever to refer off. My main mods list Plot poles for life single curreny system snap building Jaem I have tried working backwards and even disabling all running mods but no luck. I also added the DZE-forcesave but when daving the vehicle it does nothing. I also found the thrad below regading EMS but that also did not fix the issue. I would be very greatfull for any help what so ever. Cheers Lordgeorge
  2. Hi guys! I've been having a problem on my dedicated server for around a week now and have been attempting to figure out the cause! However I am struggling to do so.. The situation is when a player logs out or disconnects there is a chance that they will be tp'd to the coast, with all of their gear. This also occurs for some players on a server restart. I have no idea what the cause can be, but I know it must be within my server or mission files and not client side. Any help and guidance would be greatly appreciated!
  3. Hi all! Is there any one who has been sucessfully installed the disco-bot script on the server? Is it possible to do on EPOCH? This script create the bot which has weapon,skin and iventory of the player, who disconnected by pressing Alt+F4. If the bot die, the players character die too. Here is githhub repository of this script.
×
×
  • Create New...