Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pls'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Howdy I've set up a local A3 Epoch server and I'd like to set it up so I can test-play the game with a couple of friends. This is my first attempt at this so if someone (with a lot of patience :wub: ) could help me.. that would be great! The server ran fine locally, but now that I've assigned an IP-address other than 127.0.0.1 to it; I get the message 'Cannot start host on port 2302'. The port works now .. but the server won't show up in my list... 1: How do I determine the IP-address for my locally run server? (On E: drive) 2: How exactly do I setup portforwarding in my Cisco router? (https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3_Dedicated_Server#Port_Forwarding) I've set it up like this now (http://imgur.com/qOfoC5L).. but it still gives the same error (cannot start host on port 2302) I'm a total noob at this .. and I have a few more questions .. if there's someone out there who's willing to guide me through this, through PM/Skype/TS or something.. I'd highly appreciate it! :wub:
  2. So, I've gone to multiplayer tab in Arma 3. I scroll down till I see the Dev Epoch servers. There's 2 of them with about 30/50 players on. I double click to connect and I'm instantly sent back to the servers screen. What can I do? Do I need to connect via IP?
×
×
  • Create New...