Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'phoenix'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. NOTICE For those who want to use this in 1.0.6 Instead of using this one, I suggest visiting the following thread for game version 1.0.6 and up The tools are partially updated for the new release. Most features are working so far and it can be downloaded from here (follow the readme for install): https://github.com/noxsicarius/Epoch-Admin-Tools/tree/TestBranch IMPORTANT: Under NO circumstances should you download this tool from a different source. I have been notified of numerous virus downloads listed as my work (usually second page of google and farther). I have petitioned to have all of the ones I know of blacklisted and have sent virus profiles to all major antivirus companies. If you find a .exe in any work claiming to be mine, it is a virus and should be shredded. Please only download from MY github link or the links in this post. My github repo will NEVER be removed and if I leave the project and someone wishes to take over, they will be given rights to the repo. Features: For help with Administration: Multiple Admin levels Spectate players "Display code" for locked vaults/doors "Create key" for vehicles with lost keys Force lock and unlock vehicles without keys Base Destruction - Destroy all buildables/vehicles within a customizable radius Spawnable crates with weapons, items, and supplies Spawn locked or temporary vehicles via the menu or a custom-made graphical vehicle menu (screenshot) Other features: Godmode Teleport self (or others to you) Flying Invisibility Delete and repair/refuel vehicle on crosshairs ESP - display players, zombies, safes, tents, vehicles, and AI on the map ...and more! Installation, changes, additional information, FAQ, credits, issues and everything else can be found at the project page on Github: Epoch Admin Tools on GitHub Click here for an install tutorial video for the tool I have been informed that some places block GitHub, so here are direct links hosted by me: Newest full release: https://www.dropbox.com/s/pjvj07u5yemo7we/Epoch-Admin-Tools-master.zip?dl=0 Beta build: https://www.dropbox.com/s/xm6t1k3gvp3t8ex/Epoch-Admin-Tools-TestBranch.zip?dl=0 If you have an improvement you would like to add, make a pull request and make these tools even better! Error Reporting: BEFORE posting an issue on Github or on this forum: If you think you might have installed it incorrectly, follow the YouTube Video Install Tutorial Try reinstalling the tool. You more than likely missed something important. Do a quick search on this forum for a fix to your problem. Check your server's RPT log for errors. This will identify 99% of problems with the menu. Be ready to copy/paste the RPT log into Pastebin or Gist in an issue or in the discussion forum for help with troubleshooting. If your problem persists after doing the above: Open your arma2oaserver.rpt file in a text editor and copy/paste the RPT log into Pastebin and post your issue in this forum with the rpt log. If you post something like "It doesn't work" I will not acknowledge you. Not giving all possible details in the first post simply makes it take longer to resolve and will waste everyone's time. I am hard pressed for time these days so if you won't take the initiative to provide information, I won't ask for it either. I am not trying to be mean, but I am quite tired of getting 5 or less word posts that provide no information other than this person has some kind of problem somewhere on their server that may or may not be related to this mod. If the problem you are posting is a bug and not a general install problem then post it to this forum AND to the github issues page. I have been asked by someone if they can donate to the project so I am adding the link here. I have invested a good deal of time into this so if you find it useful please give a little donation. (DONATE) I also accept Crypto Currency: Bitcoin: 1GkzMzwnVwVpnUCVFaAyLDsgD9cqSfigdm Litecoin: LbUrUxXzA557VeTWXM8jP7hNf3uZHEqW5b A sincere thanks to those who made a monetary contribution to this project: calamity, CRHASH, BMovieQueen, zixxel, 8BitSigdom, Anarior, f3cuk, Caveman1, Nathan, [member=WootyWoop], [member=Terrance Smith] A huge thanks to those who make the community a better place by answering questions on this project: @juandayz, @EditedSnowHD Please leave your name in a note if you donate so that I can list you above.
  2. THIS IS FOR BLUEPHOENIX ADMIN TOOLS I'm assuming this is what is messing with what i posted about yesterday PLEASE help. This is the most frustrating thing ever. If you have any questions to me about my situation they are probably addressed in the post above The line you are looking for is either: " if (!(vehicle _x in _safety) && ((typeOf vehicle _x) != ""ParachuteWest"") ) then {" \n Change to / add as shown: " if (!(vehicle _x in _safety) && ((typeOf vehicle _x) != ""ParachuteWest"") && (vehicle _x getVariable ["Sarge",0] != 1) ) then {" \n Or the line looks like if(vehicle _x != _x && !(vehicle _x in _safety) && (typeOf vehicle _x) != ""ParachuteWest"") then {" \n Change that to if(vehicle _x != _x && (vehicle _x getVariable ["Sarge",0] != 1) && !(vehicle _x in _safety) && (typeOf vehicle _x) != in your server_objectUpdate.sqf (or however it's called in your server package) locate this: (thanks sarge) if (!_parachuteWest) then { if (_objectID == "0" && _uid == "0") then { _object_position = getPosATL _object; diag_log format ["DEBUG: Deleting object %1 with invalid ID at [%2,%3,%4]", typeOf _object, _object_position select 0, _object_position select 1, _object_position select 2]; _isNotOk = true; }; }; and change to if (!_parachuteWest) then { if (_objectID == "0" && _uid == "0" && (vehicle _object getVariable ["Sarge",0] != 1)) then { _object_position = getPosATL _object; diag_log format ["DEBUG: Deleting object %1 with invalid ID at [%2,%3,%4]", typeOf _object, _object_position select 0, _object_position select 1, _object_position select 2]; _isNotOk = true; }; }; none of this is there for me??????
  3. Hi there, my second tutorial about the epoch admin tools, this will show you how to add another menu to the list, I heard a lot of people where struggling with that. http://youtu.be/cjlN58OaE9s how to install admintools: http://dayzepoch.com/forum/index.php?/topic/1937-tutorial-how-to-install-admin-tools-on-dayz-epoch/ http://youtu.be/Mil0hgZzvJo I hope you enjoy it, if you have anymore requests, i'll try to make them! also, if this video reaches 30 likes, i'll upload my admintools folder, included: all the epoch items, medical kit, all toolbelt items, supplies -> Mortrar, Cinder blocks, scrap, ... Greetings, Matijs
  4. Hi there I have been recently Trying To use the Teleport Feature that Comes with Blue Phoenix Admin tools on my server, However When I attempt to use the Teleport Feature I am Quickly Reverted back to the Location I initially Tried to Teleport From. I believe this Is because of the Anti-Tele Script Within DayZ. If anyone Has A Solution or a possible way to get around this, and disable it that would be of much appreciation. thanks,
×
×
  • Create New...