Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'me'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Every time i try and join my server its stuck at waiting for authorization and the logs say "failed to get id". Any idea whats going on here. I am very new to server hosting so please explain in easy terms. :)
  2. Howdy I've set up a local A3 Epoch server and I'd like to set it up so I can test-play the game with a couple of friends. This is my first attempt at this so if someone (with a lot of patience :wub: ) could help me.. that would be great! The server ran fine locally, but now that I've assigned an IP-address other than 127.0.0.1 to it; I get the message 'Cannot start host on port 2302'. The port works now .. but the server won't show up in my list... 1: How do I determine the IP-address for my locally run server? (On E: drive) 2: How exactly do I setup portforwarding in my Cisco router? (https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3_Dedicated_Server#Port_Forwarding) I've set it up like this now (http://imgur.com/qOfoC5L).. but it still gives the same error (cannot start host on port 2302) I'm a total noob at this .. and I have a few more questions .. if there's someone out there who's willing to guide me through this, through PM/Skype/TS or something.. I'd highly appreciate it! :wub:
  3. Haiooooo! Having some issues with my servers. They seem to have random stutters ingame every now and then.. Like small freezes. I cant see anything in the RPT at the time of the freeze, only thing ive spotted is some antihack cleanups. Tried with this disabled, no difference. Also im getting the permaloot error wich also happens once in a while at the same time of the stutter.. Havent been able to figure out the cause of this issue tho. Anyone else had those kind of stutters and figured out what it was? Could it be one of the custom server additions? If so, what do you think can cause it? Running the new steam version with the latest beta patch from commander. Hope someone can help me out here as i am stumped.. Edit; Here is the RPT error im getting. 22:10:48 Error in expression <_x getVariable["permaLoot", false]; if (!_keep) then { _created = _x getVariable> 22:10:48 Error position: <!_keep) then { _created = _x getVariable> 22:10:48 Error !: Type Number, expected Bool 22:10:48 File z\addons\dayz_server\init\server_functions.sqf, line 803
×
×
  • Create New...