Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dayz epoch 1.0.6.1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I had a problem with which I had never encountered before. I have experience installing servers since 2014. But I ran into a problem that I can not solve on my own. The problem is that the server transport does not retain the last position, that is, after the restart, the entire transport appears on the previous position (Place respawn). So I installed InfiStar Anti-Hack, but when I try to save the transport, I see an error message in the server log. SERVER LOG: 2017-06-07 00:46:32 HiveExt: [Information] Method: 308 Params: 11:AH64D:0:0:[239.363,[1175.84,2229.98,-0.004]]:[]:[]:1:any: 2017-06-07 00:46:32 HiveExt: [Error] Error executing |CHILD:308:11:AH64D:0:0:[239.363,[1175.84,2229.98,-0.00445652]]:[]:[]:1:any:| 2017-06-07 00:46:33 HiveExt: [Information] Method: 388 Params: any: 2017-06-07 00:46:33 HiveExt: [Error] Error executing |CHILD:388:any:| Please, help!
×
×
  • Create New...