Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connect'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hey guys, I was wondering if anyone had an idea on this issue i've been having. One of the clients who is trying to connect to my server keeps on getting session lost as soon as he joins the server. On the server it says In the arma2oaserver.rpt file it says Thanks for the help if anyone can
  2. So, I've gone to multiplayer tab in Arma 3. I scroll down till I see the Dev Epoch servers. There's 2 of them with about 30/50 players on. I double click to connect and I'm instantly sent back to the servers screen. What can I do? Do I need to connect via IP?
  3. Hey guys, Would it be possible to script Arma 2:OA/Epoch client so that it automatically connects to the server and then clicks on "OK" button in the "Lobby Screen"? At the moment I can kill the arma2oa.exe using taskkill via a batch script at intervals & relaunch it with target server startup parameter but obviously it will get stuck at lobby & will be kicked after 90 secs... Thanks
  4. Hi guys, I'm trying to connect to my server but I get an error: Error: Could not connect to server I am with Vilayer and I am using the FTP IP Address that they provided on the main page So as my login details I use the following: FTP Address:195.154.173.91:8821 In FileZilla: Host: 195.154.173.91 Username: username Password: password Port: 8821 Am I doing this right? should the port be after the " : " from my IP address?
×
×
  • Create New...