Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'arma2oa'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello Survivors, I play on a server which has arround 60~80 FPS for me. Ping is 130ms. Hardware is i7-6700k, GTX 1080, 16GB RAM and I tested the game on a HDD and SSD. Both the same failure. Expansions/Mods: Arma 2, Arma 2 Operation Arrowhead, Arma 2 PMC, Arma 2 BAF, Epoch 1.0.6.2, Overwatch 0.2.5 Deinstalled and downloaded again 3 times. Still the same bug. Nvidia Driver is uptodate! I just have my regular survival, when suddenly this appears: I need some help I have no idea how I can solve the problem! Goodspeed, ~blue~
  2. SORRY forgot to write the topic in English^^ Arma 2 OA Update = Server not found? Hy people, played well in the morning on my server and had no problems. BUT at 8pm i had a small Arma 2 OA Update (via Steam) and since then i can't find my server on DayZ Epoch!! Server is online and works (a few restarts didn't change anything). HEEEELP i want to play :( Does anybody else has this problem? Cheers Shizo
  3. Since upgrading arma2oa to 11255, I started getting this error in my rpt: ============================================================================== 18:12:56 Error in expression <; _weapon = weaponState _attacker; if (_weapon select 0 == "Throw") then { _we> 18:12:56 Error position: <_weapon select 0 == "Throw") then { _we> 18:12:56 Error Undefined variable in expression: _weapon 18:12:56 File z\addons\dayz_server\compile\fnc_plyrHit.sqf, line 11 ============================================================================== I was hoping it would go away with the Epoch upgrade to 105 and then 1051 but it didn't. Then I hoped it would go with the arma2oa upgrade to 125402 but it didn't. However, it did change slightly from Epoch 1042 to 105: ============================================================================== 20:19:24 Error in expression <; _weapon = weaponState _attacker; if (_weapon select 0 == "Throw") then { _we> 20:19:24 Error position: <_weapon select 0 == "Throw") then { _we> 20:19:24 Error Undefined variable in expression: _weapon 20:19:24 File z\addons\dayz_server\compile\fnc_plyrHit.sqf, line 12 ============================================================================== This is the only error in my rpt apart from the usual client/server: object not found spam. I'm running quite a few scripts including: WAI, DZMS, Set View Distance, Free Refuel Repair & Rearm, Lift & Tow, Safe Zones, Building Snapping, Additional Buildings, Lights, Deployable Bike, Take Clothes, Suicide & infiSTAR. Is anyone else seeing this? Can anyone help? Any help would be greatly appreciated.
  4. Hello, I have the following problem: Everytime I abort and then get to the lobby an then click on 'Ok' (or whatever the button says) and then I get "Arma2OA.exe stopped working." - I reinstalled Arma2+Arma2OA+DayZ+DayZ Epoch - Thanks for Help :)
  5. How the title says, i see alot of server who are running the beta patch version "1.62.103718", but as far as i know the newest version is "1.62.108074" ? is there a different ?
×
×
  • Create New...