Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'RscTitles'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, me again... sorry for being so dumb, but it looks like i am the only one asking for help here :D So i was playing with something i found out a few days ago (ArmA-UI-Editor) and had picture problem that i can't quite get why it's not working. The test picture on the left is working just fine, but the one to the right is not showing. Some will some other don't. Doesn't seem to matter if it's jpg,paa,png or whatever, some just don't want to be shown. What are the rule for picture that can be shown by the rscPicture. My test looks like this: solved. Accept .paa factor of 2.
  2. Hi guys, I'm having trouble with one part of the Zupa Single Currency install. One of the steps requires me to add this: class RscTitles { #include "addons\playerhud\hud.hpp" }; #include "defines.hpp" #include "gold\common.hpp" #include "gold\bank_dialog.hpp" #include "gold\give_player_dialog.hpp" to the bottom of my description.ext In my description.ext I already have an RscTitles which looks like this: class RscTitles { class wm_disp { idd = -1; onLoad = "uiNamespace setVariable ['wm_disp', _this select 0]"; fadein = 0; fadeout = 0; duration = 10e10; controlsBackground[] = {}; objects[] = {}; class controls { class wm_text2 { idc = 1; x = safeZoneX+0.027;//safeZoneW*0.01; y = safeZoneY+safeZoneH-0.16; w = 1.151*safeZoneH; h = 0.057*safeZoneH; shadow = 2; class Attributes { font = "EtelkaNarrowMediumPro"; color = "00d5ff"; align = "left"; // put "center" here if you want some background valign = "middle"; shadow = 2; }; colorBackground[] = { 1, 0.3, 0, 0 }; // uncomment and increase 4th number to have a background font = "EtelkaNarrowMediumPro"; size = 0.06*safeZoneH; type = 13; style = 0; text=""; }; }; }; }; I've been messing around guessing where I can put the extra #include lines in but I honestly have no idea what I'm doing :P Any help would be appreciated, thanks!
×
×
  • Create New...