Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Exploding'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hey guys, I created this script to deal with the issue where helicopter and vehicles sometimes explode when a player gets into the pilot seat or when the locality changes on the vehicle. I have been running it on my server and it seems to be working OK and haven't had any noticeable FPS issues. You can adjust the sleep seconds to your liking but it works for me as it currently stands. OX3_GetInProtect.sqf Installation instructions (also included in the file) BE filters: setvariable.txt append !="added_EHProtect" !="GotIn" !="LocalChanged" scripts.txt (note, your line numbers might differ line 22: append !="_x allowDamage true;" !="_vehicle allowDamage false" line 48: append !="_x setDamage 0;" if you get kicked for addEventHandler then add line 53: !="_x addEventHandler [\"GetIn\", {_this call fn_handleGetIn;}];" !="_x addEventHandler [\"Local\", {_this call fn_handleLocal;}];" Installation: Copy into your scripts folder, add this line to your init.sqf, execVM \"scripts\OX3_GetInProtect.sqf"; Hope this helps. Please let me know of any issues. :) EDIT: I removed the two setdamage lines from the script as they were causing some people BE kicks. They are not really required. ScaRR
  2. Hey everybody, does anyone of you know how to change the order of spawning thins on serverstart? (e.g. first the builded things, then the vehicles) Because I want to park vehicles on builded floors, but on restart they will explode... Any ideas? Thanks :)
  3. Im not very good at scripting, barely know what I'm doing but whenever someone enters an AI mission vehicle it explodes. I know it's to do with server_cleanup.fsm (I think) but I'm not sure why it won't work, as I said I barely know anything when it comes to scripts. I was following what they said to do on this This is what I have so far: server_checkHackers = { if (DZE_DYN_AntiStuck2nd > 3) then { DZE_DYN_HackerCheck = nil; DZE_DYN_AntiStuck2nd = 0; }; if(!isNil "DZE_DYN_HackerCheck") exitWith { DZE_DYN_AntiStuck2nd = DZE_DYN_AntiStuck2nd + 1;}; DZE_DYN_HackerCheck = true; { if(vehicle _x != _x && (vehicle _x getVariable [""Mission"",0] != 1) && !(vehicle _x in PVDZE_serverObjectMonitor) && (isPlayer _x) && !((typeOf vehicle _x) in DZE_safeVehicle)) then {" \n diag_log ("CLEANUP: KILLING A HACKER " + (name _x) + " " + str(_x) + " IN " + (typeOf vehicle _x)); (vehicle _x) setDamage 1; _x setDamage 1; sleep 0.25; Is there something I have done wrong or missed out?
  4. Hey, so i have this problem in the new patch that is 1.3. The problem for me is that i'm spawning in a heli/car just a random vehicle and it explodes when i ever i enter it. There was a fix for it in 1.0.2.5. ------------------------------------------- if (!_parachuteWest and !(locked _object)) then { if (_objectID == "0" && _uid == "0" && (vehicle _object getVariable ["Sarge",0] != 1) && (vehicle _object getVariable ["DZAI",0] != 1)) then { _object_position = getPosATL _object; _isNotOk = true; }; }; ------------------------------------------------ This was the fix, that fixed both exploding and vehicles disappearing. For the record i'm using Blue phoniex admin tools and i've turned off battleeye (running a private server for testing). If there is a fix on it can you guys share it with me?. Because i'm stuck at this.
  5. Have been having an issue with mission vehicles being destroyed by the cleanup when a player enters 6:20:01 "CLEANUP: KILLING A HACKER - B 1-2-G:1 (-) REMOTE IN HMMWV_DES_EP1" Only been happening since this update, anyone know how I can fix it :/
×
×
  • Create New...