Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
WLF

Low FPS on Napf map

Question

Hi All!

I have freshly installed clean server with Napf map and I have very low fps on it. It 1-3 fps first 5 miutes of gameplay, then up to 25-28. On Cherno map I have 60+ fps. In server rpt I see some strings:

14:19:00 "MOVED OBJ: 226 of class Zodiac with worldspace array = [36,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:00 "MOVED OBJ: 240 of class ATV_US_EP1 with worldspace array = [137,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:00 "MOVED OBJ: 242 of class GAZ_Vodnik_DZE with worldspace array = [81,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:00 "MOVED OBJ: 243 of class UralRefuel_TK_EP1_DZ with worldspace array = [126,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:00 "MOVED OBJ: 250 of class Smallboat_2 with worldspace array = [21,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:00 "MOVED OBJ: 252 of class Volha_1_TK_CIV_EP1 with worldspace array = [67.043,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:00 "MOVED OBJ: 254 of class UAZ_Unarmed_TK_CIV_EP1 with worldspace array = [178,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:00 "MOVED OBJ: 258 of class UAZ_Unarmed_TK_EP1 with worldspace array = [49,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:01 "MOVED OBJ: 260 of class Smallboat_1 with worldspace array = [147,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:01 "MOVED OBJ: 266 of class SUV_TK_CIV_EP1 with worldspace array = [28,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:01 "MOVED OBJ: 274 of class hilux1_civil_3_open_DZE with worldspace array = [95,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:01 "MOVED OBJ: 279 of class Smallboat_1 with worldspace array = [129,[],"0"] to pos: [0,0,0]"
14:19:01 "MOVED OBJ: 280 of class Skoda with worldspace array = [163,[],"0"] to pos: [0,0,0]"

And errors:

14:21:25 String STR_EVAL_TYPENAN not found
14:21:25 Error in expression <((getposASL _v)select 2)<0))exitwith{};
createVehicle ["SmallSecondary", (_v mod>
14:21:25   Error position: <createVehicle ["SmallSecondary", (_v mod>
14:21:25   Error Type , expected Number
14:21:25 File z\addons\dayz_code\system\BIS_Effects\secondaries.sqf, line 26

How to fix it?

 

Full rpt is here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
22 hours ago, SKS.Goliath said:

and what was the problem?

In HiveExt.ini:

;Flag indicating whether hiveext should detect vehicles out of map boundaries (X < 0, or Y > 15360) and reset their position to []
;Note: YOU MUST have a proper dayz_server.pbo that supports this feature, otherwise you will get script errors
;You can find that file under the SQF directory for your server version
ResetOOBVehicles = true

This option works fine for Cherno and Lingor maps, and don't work for Napf and Sauerland. These are the maps that I checked.

And, maybe my english is very-very poor, but I don't understand how can I check dayz_server.pbo for supporting this feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...