Jump to content
Sign in to follow this  
Honey Bee

BEC Bug after Last Update

Recommended Posts

Hello,

Everybody had problems with Battleye after the 1.78 update. The 1.80 update seems to have fixed most problems for most people, are your servers all updated to latest patch? Also there were some changes to the way BE works:-

:Battleye traffic was moved to a separate port : 2306  so check all your settings again, and check the relevant firewall ports are all open.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By ziggah
      I got DayZlauncher and I find a server, assign the Arma2 and click on it. It tells me which mods I need to download, so I do it (DayZ, Epoch and Overwatch). Not ethat I had these installed for like 2 years, so I only needed to update them.
      Click play on teh server after tehy're done only to get:
      Arma 2: Operation Arrowhead is attempting to launch with the optional parameters shown below.
      " -connect=172.106.106.33 -port=mod=C:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\Common\ArmA 2;Expansions;C:\Users\Ziggah\Documents\mods\@DayZ_Epoch" "
      If you did not request this launch or do not understand this options, select Cancel.
      Note, my arma 2 and arma 2 OA location is on D drive. I click ok. I get the "battleEye is installing thingey. I get it every time". I get another error message after that. a window titles "Arma 2 Army of the Czech republic Se..." with the message " !!! MISSING STRING" Have no clue what AotCR has anything to do with dayz so I click okay.
      After this I get a window titled "arma2 OA" with the message "Addon 'sauerland' requers addon 'Chernarus'" Again, I have no clue why I need an addon which is a part of the default game, so I click okay.
      I get the DayZ Epoch screen, you know it, the black one. After a while, bout half a minute I get:
      "No entry bin/congfig.bin/CfgVehicles/Land_Company3_2.scope"
      Then it fianlly, crashes with one last error, a window titled "Arma 2 OA" with the message "cannot load world 'ca\chernarus\chernarus.wrp'"
      Also, if it helps, my Mods/download path in dayzlauncher is "C:\Users\Ziggah\Documents\mods"
      I know I could google this, but such a huge batch with these specific combination of erros seems only specific to me. Or alteast no one asked on the internet yet and gave up on ever playing the game. Which I am close to. Can someone help me fix this errorfest of a game, please. I have about 1200 hours in epoch and I really wanna play it again. Seriously. I fix one error, BAM, now you got 2 more.
    • By Apex - Slick
      Hi,
       
      So i was enjoying Epoch the other day when a server restart happened, so without a worry i disconnected, 15 mins later i reconnected after the restart and my armor, vest and all of my inventory items were gone. Main firearm, sidearm, helmet and other equipment like the map, gps and binoculars were still there. The gear wasn't worth much and i i'm not trying to whine about getting it back (i really don't mind getting it back) i just thought i'd report this bug. Also, i found others with the same problem, anyone on the forum with some experience on the matter and maybe tips on how to prevent something like it happening again?
       
      Thanks in advance,
      Apex - Slick
    • By harcosgoogle
      Hi!  
      How to fix bug?
       
      Can not join server.. Waited screen..119 sec laoding.. Not joined server
       
      Thanks!
      10:08:45 SetFace error: class CfgFaces.man.ffaa_espafaces_camo_46 not found 10:08:45 Error: Error during SetFace - class CfgFaces.man.ffaa_espafaces_camo_46 not found 10:08:58 Client: Remote object 21:4 not found 10:08:58 Client: Remote object 22:0 not found 10:09:22 Client: Remote object 2:1198 not found 10:09:42 Client: Remote object 21:1 not found 10:11:34 Client: Remote object 21:6 not found 10:11:34 Client: Remote object 23:0 not found 10:12:19 Client: Remote object 24:4 not found 10:13:11 Client: Remote object 2:1219 not found 10:13:11 Client: Remote object 2:1220 not found 10:13:11 Client: Remote object 2:1221 not found 10:13:11 Client: Remote object 24:1 not found 10:16:30 Client: Remote object 2:1239 not found 10:16:30 Client: Remote object 25:1 not found 10:18:28 Client: Remote object 25:4 not found 10:18:28 Client: Remote object 26:1 not found
    • By harcosgoogle
      hi!
       
      Why bug Vote day / night function? (Use Infistar)
       
      Player vote night and 2 minute later back day(Again morning /day)
      Thanks
    • By harcosgoogle
      Hi!
       
      Ref to nonnetwork object 3c14f900# 984738: wf_barracks_east.p3d  
      Log generated /1 sec (lag generated)
       
      RPT log
  • Advertisement
  • Donation Box

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!
  • Advertisement
  • Supporters
  • Latest Donations

  • Advertisement
  • Discord

×