Welcome to Epoch Mod Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Jaami

EPOCH SERVER

2 posts in this topic

mission.sqm/Mission/Entities/Item102/Entities/Item0.type: Vehicle class VirtualMan_EPOCH no longer exists

I am getting this kind of thing and I don't know what to do, I'm hosting off host havoc and someone said this was something about client files, but I have no idea where to start to get this fixed. help would be much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are players not able to even play / load in or is this just an error in your .rpt?

Have you checked your mission.sqm for "VirtualMan"? Or do you not even know how to do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Latest Donations

  • Donation Box

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!
  • Advertisement
  • Supporters
  • Advertisement
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      25954
    • Total Posts
      239366
  • Member Statistics

    • Total Members
      29147
    • Most Online
      1497

    Newest Member
    Hoglishva
    Joined