Jump to content
Halvhjearne

Custom Spawn Dialog with Gear & HALO Selection, moving Map, Credits, Custom spawns and more ...

Recommended Posts

Okay so, when I download and install the original version of the addon (not GRG's) it actually works up until it's time to spawn, then nothing happens. I can select gear and spawn location at the podium, but when I double click a location, nothing happens. Something seems to be up with GRG's version? I think it may be beyond my skill to fix though. Has anyone else tried GRG's version lately?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To start this with dynamenu (the one when you press space) let's change some files:

in spawndialog.sqf  you comment out by putting// in front of this line

if(player distance _rspawnw > 175)exitWith{Halv_moveMap = nil;Halv_fill_spawn = nil;Halv_near_cityname = nil;Halv_spawn_player = nil;Halv_spawns = nil;HALV_senddeftele = nil;HALV_HALO = nil;HALV_SELECTSPAWN = nil;HALV_fill_gear = nil;HALV_fnc_returnnameandpic = nil;HALV_fill_gear = nil;Halv_ontreedoubleclick = nil;Halv_ontreeselected = nil;HALV_GEAR_TOADD = nil;HALV_player_removelisteditem = nil;HALV_addiweaponwithammo = nil;HALV_fnc_halo = nil;HALV_playeraddcolours = nil;diag_log "Spawn Menu Aborted...";};

and this line

{_x addAction [format["<img size='1.5'image='\a3\Ui_f\data\IGUI\Cfg\Actions\ico_cpt_start_on_ca.paa'/> <t color='#0096ff'>%1</t><t > </t><t color='#00CC00'>%2</t>",localize "STR_HALV_SCROLL_SELECT",localize "STR_HALV_SCROLL_SPAWN"],(_scriptpath+"opendialog.sqf"),_x, -9, true, true, "", "player distance _target < 5"];}forEach (HALV_senddeftele select 0);

add this to your init:

if(hasInterface)then{
halv_spawner = compileFinal  preprocessFileLineNumbers "addons\halv_spawn\opendialog.sqf";
};

and this into your CfgActionMenu_target.hpp

Quote

class Halv_Jump

{    condition = "(dyna_cursorTargetType isEqualTo 'clone_empty_static_F') or (dyna_cursorTargetType isEqualTo 'clone_female_static_F') or (dyna_cursorTargetType isEqualTo 'clone_male_static_F') && alive dyna_cursorTarget";
    action= "call halv_spawner;";
    icon = "x\addons\a3_epoch_code\Data\UI\buttons\pad_can_unlock.paa";
    tooltip = "Secret Spawn";
};

The icon is just a valide example. You can change the icon to your own or take mine: https://gofile.io/?c=BSCSeg

 

Now Halv spawn should be connected with the clone tubes. Press space when you stand in front of them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone,

I've been trying to setup a private server for local use, and I've been trying for days to get this script working. I keep getting the same error @Sneer gets; HALV_Spawn_map.LineMarker

It always occurs when players access the menu, and after this they are stuck in the spawn chamber.

Now I've also seen that I dont get the spawn options for ChernarusRedux, there are only three available options. None of them work. ( in the .rpt it also says remoteexec not allowed, but I'm not using battleEye since its for LAN only )

I'm not an expert on this field, so I probably got it configured wrong. But I'm absolutely clueless. Does someone know how to fix this?

 

PS. I found it weird that there's no ChernarusRedux in the spawn_locations.sqf, only Chernarus. Do I need to change the name Chernarus to ChernarusRedux?

( if someone needs some files, let me know. I can upload files at a later time today if necessary )

Thanks in advance!

 

 

EDIT: Figured out Epoch was still blocking some code from running, fixed it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/10/2019 at 8:52 AM, Kreefthond said:

Hello everyone,

I've been trying to setup a private server for local use, and I've been trying for days to get this script working. I keep getting the same error @Sneer gets; HALV_Spawn_map.LineMarker

It always occurs when players access the menu, and after this they are stuck in the spawn chamber.

Now I've also seen that I dont get the spawn options for ChernarusRedux, there are only three available options. None of them work. ( in the .rpt it also says remoteexec not allowed, but I'm not using battleEye since its for LAN only )

I'm not an expert on this field, so I probably got it configured wrong. But I'm absolutely clueless. Does someone know how to fix this?

 

PS. I found it weird that there's no ChernarusRedux in the spawn_locations.sqf, only Chernarus. Do I need to change the name Chernarus to ChernarusRedux?

( if someone needs some files, let me know. I can upload files at a later time today if necessary )

Thanks in advance!

 

 

EDIT: Figured out Epoch was still blocking some code from running, fixed it!

Did you fix the HALV_Spawn_map.LineMarker error? I still get this error.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By Restiphani
      Our server is running however when someone gets killed it looks like it's using the standard revive with the defibrillator and you can only revive once per spawn. How do you change that to unlimited revives or to use the multigun with the heal player attachment?
    • By JakeQue
      Is there anyway to add a disable footsteps for admins?
       
      Also I would love to be able to spawn a mission in from the admin menu, I tried some code but it just breaks Infistar, it would seem it is executing it automatically.
       
       
      Thank you!
    • By JakeQue
      Hi, me again.
       
      For some reason when i spawn in and collect coins or loadout the next time i disconnect and come back it puts me back into spawn and money is all disappeared. 

      There's no hive errors.
      The only error in the Server RPT is :
      And I have 2 errors in my client RPT. Looks like they relate to zsc but I have reinstalled it from scratch and still the same.
      and 
       
      Sorry to be such a noob with this one!!
    • By Mattiman338
      Hi all, doing up a server for myself and a few friends but am having one issue which I am clueless as to why it is happening. It doesn't really affect game play but does make it difficult navigating through certain tasks.
      The issue arises with ZSC and Virtual Garage dialogs only as far as I have tested. Certain buttons within dialogs do not show, such as the deposit and withdraw buttons for the bankers and the store vehicle button in the Virtual Garage dialog.
      I am running InfiSTAR admin tools and antihack and as far as I know, that could be the culprit with these problems but I have checked the servers .RPT and checked for errors with ZSC and the Virtual Garage with nothing coming up.
      There are InfiSTAR logs showing though and one refers to a dialog. 
       
      In-game screens
      And my .RPT from the last restart to when I tested the dialogs to gather screenshots
       
       
      All help is appreciated as I can't find anything to do with infiSTAR in the script installs.
      Thanks all!
    • By Tricks
      Hello community,
      I am working on a custom mission that takes place over the waters of Chernarus. Its actually an Aircraft Carrier mission I had on my server in 2014. However I can't seem to get loot to spawn on the ship.
      Has anyone had any success in spawning custom loot boxes over water or on the carrier?
      Thanks!
  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...