Jump to content

Question

Hi there I have been recently Trying To use the Teleport Feature that Comes with Blue Phoenix Admin tools on my server, However When I attempt to use the Teleport Feature I am Quickly Reverted back to the Location I initially Tried to Teleport From. I believe this Is because of the Anti-Tele Script Within DayZ. 

 

If anyone Has A Solution or a possible way to get around this, and disable it that would be of much appreciation.

 

thanks,

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Are you using v1.0.2.4 of Epoch and haven't changed any files or references to server files in your mission ?

 

Specifically: dayz_code\init\variables.sqf or dayz_code\system\player_spawn_2.sqf.

 

Most likely is somewhere in installing Blue Phoenix one of those files has been changed or a reference has been broken.

 

Clean install of Epoch and re-add your addons :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Are you using v1.0.2.4 of Epoch and haven't changed any files or references to server files in your mission ?

 

Specifically: dayz_code\init\variables.sqf or dayz_code\system\player_spawn_2.sqf.

 

Most likely is somewhere in installing Blue Phoenix one of those files has been changed or a reference has been broken.

 

Clean install of Epoch and re-add your addons :)

 Okay will do, Its going to Be Fun  :D  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

When adding stuff back in be sure not to replace any files from dayz_server or dayz_code, even referencing replacement files in your mission will break the built in Epoch functions.

 

Changes to existing files, in those PBOs, must be added manually. line by line. Most mission / addon authors provide instructions and help with installation.

 

Even then there is no 100% guarantee that something unexpected might happen, it always seems to happen to me when writing new code :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By 2DayZ2Retirement
      -PROBLEM SOLVED-
       
      G'day, Survivors.
      I am having an issue on my server where vehicles which spawn randomly around the map repair themselves upon server restart.
      I use this config in my init.sqf which successfully spawns the vehicles in damaged and with low fuel...
      DynamicVehicleDamageLow = 75;
      DynamicVehicleDamageHigh = 100;
      DynamicVehicleFuelLow = 0;
      DynamicVehicleFuelHigh = 25;
      ...However upon each server restart the vehicles repair themselves (the fuel remains low however) and for the life of me I can't figure out why this is happening. 
      DayZ Version -DayZ Epoch 1.0.6.2
      Scripts Used -DZAI | -DZMS | -Right Click Actions (Suicide, Smoke Drugs, GPS Scan)
      AntiHack - InfiSTAR
      Server Host - GTXGaming
      My HiveEXT.log and arma2oaserver.RPT logs are not showing anything out of the ordinary.
      I'm not sure if it matter, but all Planes/Helicopters and Boats have been removed from the server via the dynamic_vehicle.sqf.
      In addition, all of the traders and trader cities being removed by removing the call for the CfgServerTrader.hpp in the description.ext.
      If there is any other info I can show to assist in fixing this problem please let me know, any help would be greatly appreciated.
      Cheers.
    • By rocalpha
      Bonjour, j’écris aujourd’hui parce que j’aimerais savoir si vous ne pourrez pas m'aider. Je loue un serveur via gportal et j’aimerais pouvoir être mon serveur en PvE, mais aussi créer des éléments de base pour la connexion et des choses simples comme . J'ai un autre problème lorsque j'achète une voiture chère à pied cela me met une flèche rouge puis rien non aucun véhicule il apparait qu'après un redémarrage du serveur
    • By Warburgg
      I installed the dynamic climate script and it happens that it rains on the server but only lasts 10 seconds and stops. Is it because I use the script that speeds server time? I currently use Control Time which allows the server to have 2 hours of day and 1 hour night.
      The other climates such as overcast and fog last the forecast time 5-20 minutes but the rain does not.
      In my logs show: 16:52:30 "39:2 Debug: Rain set to 0.92421 for 10.6582 minutes". It rains until it rains but soon stops.
    • By Tanita-Corp
      Hello guys)
      Tell me please how to make 
      spawned veh. unused 4 day deleted
      with key veh. unused 14 day deleted
       
      I broke my head
    • By JakeQue
      Is there anyway to add a disable footsteps for admins?
       
      Also I would love to be able to spawn a mission in from the admin menu, I tried some code but it just breaks Infistar, it would seem it is executing it automatically.
       
       
      Thank you!
  • Advertisement
  • Supporters
  • Discord

×
×
  • Create New...