Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'walk'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. This little edit will change the run speed of zombies chasing poeple. Change in your compiles.sqf ( You need an own compiles.sqf ofcourse). If you do not, get it from the epoch pbo's: dayz_code\init\compiles.sqf and change the path in init.sqf) zombie_generate = .... wild_spawnZombies = ... to zombie_generate = compile preprocessFileLineNumbers "zupa\walkers\zombie_generate.sqf"; wild_spawnZombies = compile preprocessFileLineNumbers "zupa\walkers\wild_spawnZombies.sqf"; and place the following files in your missions pbo https://github.com/DevZupa/Walkers What did i edit? I simple edited the zombie monitor, it force speed to 2 instead of 10 on chasing zombies.
  2. Hello all!, I seem to be having troubles on my server with zombies not giving a F about user placed objects. Running 1.0.4.2, running a few mods, self bloodbag, indestructible base building(assuming this is the culprit), DZAI, WAI,and a little loadout script. Is anyone know of some known bugs? Help! Thanks -dexter
×
×
  • Create New...