Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'teleports'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Get Wrecked
  • Arma 3 Resources
    • Terrain Discussion
    • Q&A Section
    • Community Projects
    • Videos
    • Tutorials
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • Q&A Section
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Categories

  • Arma 3
  • Arma 2

Found 1 result

  1. (Resolved) Isla Abramia Map

    Hi All, So I'm changing over to Isla Abramia Map. I created the mission.sqm and the below and link them in where needed Abramia.h, // N [-0.286865,8.17383,-10.3098] // S [-0.415527,-7.05298,-10.3098] // E [13.5127,0.410156,-10.3098] // W [-14.4316,0.112793,-10.3098] { "Transport_C_EPOCH", { -0.415527, -7.05298, -10.3098 }, "", { 3715.915, 5392.052, 0 } }, // to random { "Transport_E_EPOCH", { 13.5127, 0.410156, -10.3098 }, "", { 3715.915, 5392.052, 0 } }, // to random { "Transport_N_EPOCH", { -0.286865, 8.17383, -10.3098 }, "", { 3715.915, 5392.052, 0 } }, // to random { "Transport_W_EPOCH", { -14.4316, 0.112793, -10.3098 }, "", { 3715.915, 5392.052, 0 } } // to random Abramia.hpp class Isla_Abramia { blockedArea[] = { //[POS],radius {{ 4072,5330,0}, 500}, // traders {{ 9294,6269,0}, 800} // Infected Zone }; // Trash config TrashClasses[] = { "Trash", "TrashSmall", "TrashVehicle", "PumpkinPatch", "TrashFood", "HempFiber" }; }; All good up and running just in the debug box when I select one of the teleport nothing happens, thou a few errors in the client rpt as below 20:06:44 Cannot intersect with x\addons\a3_epoch_assets\models\tele_west.p3d - missing skeleton bones 20:06:44 Cannot intersect with x\addons\a3_epoch_assets\models\tele_west.p3d - missing skeleton bones 20:29:53 B Alpha 1-1:1 (natoed) (Female): Unknown action ListRightVehicleDisplay, target B Alpha 1-1:1 (natoed) 20:30:16 Cannot intersect with a3\structures_f\system\protectionzone_f.p3d - missing vertex data 20:30:16 Cannot intersect with a3\structures_f\system\protectionzone_f.p3d - missing skeleton bones 20:31:00 Cannot intersect with x\addons\a3_epoch_assets\models\tele_north.p3d - missing skeleton bones 20:31:00 Cannot intersect with x\addons\a3_epoch_assets\models\tele_north.p3d - missing skeleton bones 20:31:41 Cannot intersect with x\addons\a3_epoch_assets\models\tele_west.p3d - missing skeleton bones 20:31:41 Cannot intersect with x\addons\a3_epoch_assets\models\tele_west.p3d - missing skeleton bones did i miss something.....break it yet again or is it just this map maybe! cheers natoed
×