Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pbo manager'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey all, This is NOT my fix and i do NOT take any credit for it. I forgot who told me about it, but I wanted to share it with you guys so hopefully it helps someone who was having the same problems i was. If you're using PBO manager like me, You may have noticed that after you repack your server pbo and try to run it, your gsme wont load or you'll be stuck at wait for host. The probem is that after you repack your server PBO, PBO manager isn't adding the prefixes from the original PBO to the new PBO, To fox this it's simple, Repack your pbo after your done editing it. Double click the PBO so it opens it up in PBO msnsger. Don't extract it. Click the PBO once, to highlithgt it. Click the blue gear icon about your PBO. Right click, and add the require prefixes. They're usually mikero///////Depbo.dll pboprefix\\\\\\\\ z\addons\dayz_server prefix\\\\\\\\\\ z\addons\dayz_server Hope this helps!
×
×
  • Create New...