Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'missionloottable'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. So, currently I have a perfectly clean (minus AdminTools) MPMissions folder for Napf, and I'm attempting to use a custom loot table using the lines: DZE_MissionLootTable #include "customloot\CfgBuildingLoot.hpp" //Overpoch Custom Loot problem is, when I load into my server, I get to the admin login/mission start screen. As soon as I hit "OK", the DayZ Epoch logo comes up, the loading bar loads fully, then it pauses at that screen indefinitely, like this: http://tinypic.com/r/3355dep/8 that's a photoshopped image, but you get the idea. My server RPT then says this: 18:45:06 Error in expression <nd (((_itemChances select _l) select 1) * 100); for "_k" from 0 to (_weight - 1)> 18:45:06 Error position: <* 100); for "_k" from 0 to (_weight - 1)> 18:45:06 Error *: Type String, expected Number 18:45:06 File z\addons\dayz_code\init\loot_init.sqf, line 85 So, i do some programming, I get the error, but is there a way to fix at that is more simple than commenting out the code or anything? Or a way of changing the variable that is a string but should be a number? I'll try commenting it out and report back, but I don't think it'll help... Thanks, all! FIXED: wangtangnoodle, on 27 Jun 2014 - 10:21 PM, said: found this quote from: Cheers!
×
×
  • Create New...