Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'inventory'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
  • DayZ
    • Discussion
    • Public Servers
    • DayZ SA Resources
    • Q&A Section
  • ArmA 3
    • Epoch Survival
    • Community Projects
    • Q&A Section
    • Terrain Discussion
    • Resources
  • Arma 3 Resources
  • ArmA 2
    • General Discussion.
    • Q&A Section
    • Resources
    • Legacy Resources
    • A2: Community Projects
    • A2 Community Servers
  • Space Engineers
    • General Discussion.
    • Public Servers
  • Other Games
    • Discussion
  • Off Topic
    • Off Topic

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 18 results

  1. I made some changes to the traders inventory. So they they have 15 drinks, and 15 food. However, when I restart server, and check, the inventory was just like it was before restart. I have a feeling I don't understand the loot system yet, and the traders. Looks like it's a running tally of what ever gets sold to them, and it carries over through restarts. Probably only resets after it reaches a certain point (amount of items). What I'd like to do, is have the traders have a minimum of 15 food and 15 drink at all times is that possible? Thanks,
  2. Hi, So i was enjoying Epoch the other day when a server restart happened, so without a worry i disconnected, 15 mins later i reconnected after the restart and my armor, vest and all of my inventory items were gone. Main firearm, sidearm, helmet and other equipment like the map, gps and binoculars were still there. The gear wasn't worth much and i i'm not trying to whine about getting it back (i really don't mind getting it back) i just thought i'd report this bug. Also, i found others with the same problem, anyone on the forum with some experience on the matter and maybe tips on how to prevent something like it happening again? Thanks in advance, Apex - Slick
  3. Seems recently I've noticed I'm unable to access an item on a body (eg: uniform , vest or backpack). When you double click one of these items on a body either AI or a players, it shows the tab greyed out and the contents do not display. I haven't noticed anything out of the ordinary in my .rpt log.Running current build of Epoch and Infistar, and several AI scripts and a few others. Happens on my server and tested on another owners server with same issue.
  4. I would like to change the look of the inventory , I have seen a few. I found the necessary files but not where to call . files are locate in: \@DayZ_Epoch\addons\dayz_code\gui\gear and i found this: https://github.com/vbawol/DayZ-Epoch/blob/master/SQF/dayz_code/Configs/RscDisplay/RscDisplayGear.hpp any idea?
  5. I am unable to access vehicles when pressing the Inventory key to unlock it. I have tested this at the airport, in a town, and vehicles in grassy plains. I have also looted for a bit before trying to access a vehicle and this too does not work. All that happens when I press the inventory key, is the player does the open inventory animation and my krypto/energy meter refreshes. I am using the default epochserver files // EDIT Same thing is happening with traders, I get the "Press [Inventory]" option but if I press inventory it just opens my inventory - ATM and looting both work.
  6. Hi all. I've searched so long for an answer to this. I would very much like to change my inventory key to another key or mousebutton. When I go to configuration and find "inventory" (by default i) and change it, the new button now lets me access my inventory, but does NOT let me loot e.g. a dead sapper or a trashpile. It seems to me that the i key by default has two functions and I can only change one. This means that even though I have made it easier to look inside cabinets and such I still need to find the i key in some cases. Regards Monegaskeren
  7. Hey guys. After like a week and a half of trying to get Plot for Life and Plot Management working together without having to redo the whole server, everything works fine. But, I noticed in my RPT that there was a shit load of spam about an undefined variable (_intentory).. now, everything still works just fine but I'd like to get rid of the RPT spam if possible and see why it's spamming. Does anyone have any insight? Also, strangly enough, after dying and coming back, Plot Management does not work. I feel like this may be attributed to the issue in my server_monitor. Thanks for your help, guys. server_monitor.sqf RPT Spam:
  8. Hey guys, I have a couple of problems that I have been trying to fix all night (one longer than the other). Earlier, the server that I was playing on (Diesel's Shop Epoch 0.3 PVE ONLY) had a reset. After the reset I tried to log back on to the server, but I got stuck at the "Loading Inventory" screen. After 3 hours of researching/troubleshooting, nothing has been found. I had no idea how to fix the problem, so I attempted to try a few more cycles of connecting and disconnecting to see if it would fix itself. After the second time of trying to load the server, I was banned... This is the second day that I have played the game, and I haven't broken any of the rules. I have no idea why I was banned. If attempting to fix a problem to avoid losing all of your hours of progress deserves a ban, then I wouldn't have attempted to fix it right away. Anyway, if anyone can help me with either of these issues I would greatly appreciate it. I really like this server and I don't want to have to start over... :( If you need any more info please let me know.
  9. Trader inventory UI glitching: 10,000 stock of 1 item causes the UI to glitch, including not showing the item cost Repro: Delete all traders in Redis server instance OR MANUALLY edit traders' inventory to items listed in step #2 Manual edit all traders' inventory: [DB instance] -> AI_ITEMS -> [instance ID] -> Edit value for: AI_ITEMS:[instance ID]:[Trader ID] @EpochHive -> epochconfig.hpp -> change 'starterTraderItems[]' to: starterTraderItems[] = { { "ebike_epoch","mosquito_epoch", "CinderBlocks", "MortarBucket", "ItemScraps", "ItemCorrugated", "ItemCorrugatedLg", "PartPlankPack", "WoodLog_EPOCH", "KitStudWall", "KitWoodFloor", "KitWoodStairs", "KitWoodRamp", "KitFirePlace", "KitTiPi", "KitShelf", "KitFoundation", "JackKit", "KitPlotPole", "KitCinderWall", "FirstAidKit", "VehicleRepair" },{ 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000, 10000 } }; Save file Start server Find a trader View Shop Click on one of the items listed in Step #2 Result: UI glitch view of '10000' and no price listed due to this UI clipping issue. Expected: Ability to handle 10000 inventory of an item, or published limitation of traders' "max inventory" value
  10. First off I'll admit I'm far from skilled when it comes to code and scripting, but I can understand basic file/folder structure. After about an hour or two with winmerge I managed to get P4L working, so I added in Zupa's Plot Management and Door Management. Tested it on my home server with no obvious issues, so I pushed it live for more players to test. P4L required replacing the player_unlockVault and player_lockVault that were modified in Zupa's SC 3.0 script, so I merged those changes over the P4L's versions of those files. After that had no reported issues of loss of coins from safes. But after adding in Plot Management and Door Management player's are reporting safes being emptied and coins lost (which I have confirmed) and I cannot build on a plot that I'm granted permission to, although I can "manage" the pole. So I looked into those files and couldn't see anything obvious. Read that it might be changes made in server_updateObject (which there were a handful of), but again couldn't see any errors. Went back through the steps again and couldn't find anything. Only RPT errors are these: 12:05:54 "DayZ Epoch: PRELOAD Functions\init [[<No group>:0 (FunctionsManager)],any]" //above has always happened, never had any issues. not sure what it's pointing to 12:05:37 Server error: Player without identity player (id xxxxxxxxx) //always happens ~10 times when someone logs in on server startup, never been an issue 12:13:16 Error: Bone leftshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone rightshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone rightshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone leftshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone rightshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone leftshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone rightshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone leftshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone rightshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone leftshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone rightshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone leftshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone leftshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone rightshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone leftshoulder doesn't exist in some skeleton 12:13:16 Error: Bone rightshoulder doesn't exist in some skeleton //no idea but i'm sure it's unrelated 12:19:50 Server: Object 4:65 not found (message 70) 12:19:50 Server: Object 4:51 not found (message 94) 12:19:50 Server: Object 4:52 not found (message 94) 12:19:50 Server: Object 4:53 not found (message 94) 12:19:50 Server: Object 4:54 not found (message 94) 12:19:50 Server: Object 4:55 not found (message 94) 12:19:50 Server: Object 4:56 not found (message 94) 12:19:50 Server: Object 4:57 not found (message 94) //spams RPT occasionally, believe it's related to WAI, not sure. Here are any relevant files: compiles.sqf: http://pastebin.com/3sZUqaGg server_updateObject.sqf: http://pastebin.com/5LNu1s0w player_lockVault.sqf: http://pastebin.com/GXYbrCAd player_unlockVault.sqf: http://pastebin.com/iYUkcRnf Any help is appreciated. Where to look, any obvious issues you see, any relevant threads; whatever. I've searched around but haven't found anything specific to my issue other than ancient threads in regards to old epoch bugs. Thanks dudes!
  11. Hello, i've been playing a lot this period and i want to list some of the strange things i've discovered. I use to play with my clan members that doesn't seem to have my same issues, so i'd like to know if someone else is having them. What arma3 build and what Epoch build you are using. -> Arma 3 v 1.30.0.127.372 / Epoch 0.1.0.3 Player status not saved: on every official server The server you were playing on: Every official server ( but right now playing only on Skaronator.com 0.1.0.3 - !Join TS for new PW! EpochMod.com) What it was you were doing: Logging out, at every relog, Stamina is resetted to 0 and Hours Aive the same Is it repeatable: Every time Traging items and Kryptos: The server you were playing on: Every official server (but right now playing only on Skaronator.com 0.1.0.3 - !Join TS for new PW! EpochMod.com) What it was you were doing: Trading items with any trader to gain Kryptos or gaining usueful items. After relogging, kryptos are 0, items traded are still in the inventory (partially) and items gained from trader are vanished Is it repeatable: Every time No interaction: The server you were playing on: Every official server (but right now playing only on Skaronator.com 0.1.0.3 - !Join TS for new PW! EpochMod.com) What it was you were doing: Every specific period of time (usually between 20 and 30 minutes of playing) i'm not able to interact with the lootable objects: trash, couches, wardrobes etc etc. The only way to be able to loot them again is to relog Is it repeatable: Every time I hope this could be usueful for something. Regards (Edit note: i've removed the Session Lost cause it seems the problem has been solved. Maybe it was a my problem and not a mod/server problem)
  12. I was putting my gear inside the Tipi so I could empty my inventory but apparently it doesn't want to save the gear after a server restart. I went to check it out and boom it was gone just like that. Does this happen for anyone else?
  13. Hi I just got a new overpoch taviana server from Vilayer servers. I have about 3 problems which i believe are inner related. 1.Cannot remove crowbar from tool belt 2.When buying from traders I do the animation and nothing happens. also trader doesnt take my money nor does the item/vehicle spawn. When i go back to the trader it says a trade is always in progress. 3.Cannot split money in my inventory The only custom stuff i have on it so far is snap building, service points, and infistar anti hack. Also with the service points they wont work because i cant split my money into 2 gold or whatever. Any and all help would be appreciated I am a fairly new server owner, so bare with me Thanks!
  14. Hey guys, Lots of my players are describing to me that their inventory closes every time they try to access it, but works eventually. They said its with virtually anything, trying to loot, look into their bag, buy and sell form a trader. They describe it as it just closes and they have to try and access it a few more times to get it to work. Now this hasn't happened to me or my admin at all, but all other players are having this issue. I'm using infiSTAR, so this leads me to believe it has something to do with the antihack? I know this doesn't keep players from playing, but I can understand their frustration with this and I imagine it can be quite annoying. Has anyone experienced this before? Does anyone know of a fix? Any help is much appreciated. Thanks!
  15. Hey all, I used this SQL query to add radios to my traders, but when I buy one (trader takes gold), it doesn't appear in my inventory. What have I done wrong? INSERT INTO `traders_data` (`item`,`qty`,`buy`,`sell`,`order`,`tid`,`afile`) VALUES ('["ItemRadio",1]',50,'[1,"ItemGoldBar10oz",1]','[1,"ItemGoldBar10oz",1]',0,663,'trade_items') Also there is no picture included, it just says : (ItemRadio) How can I add a picture? Thanks!
  16. Hi, I am looking to see if I can fix a couple of issues with backpack to inventory exchange. Putting a gun in to your inventory loads available slots with sa much ammo as it can. Will look to change this to 2 mags max auto load if you have them available. Swapping a gun to / from the backpack with another gun will drop the gun / ammo swapped to the backpack if you do not have enough room. Looking for a starting point for this to try and avoid having to try to trawl through multiple PBOs and sqf file. Any pointers on which files to look at would be appreciated. Thanks RB
  17. Hello everyone, I installed private hive tools and need help editing the inventory. I went to the survivor editor, chose myself and changed [["ItemFlashlight"],["ItemBandage","ItemPainkiller"]] to [["ItemFlashlight, "ItemMap"],["ItemBandage","ItemPainkiller"]] I also tried to give myself a weapon but that did not work. I have tried while connected, while disconnected and when the server is shut down but it just doesn't work. How do I do this? What I would really like is a GUI inventory editor or something but there seem to be one for epoch. So how do I go about doing this in private hive tools? I'd really like to get this worked out soon, I've been tweaking my server to get it running for 2 days now lol
  18. I have a problem ... when i restart the server and connect, my inventory is doubled? Any one idea? :rolleyes: Sorry for my english I'm German! ;) greetings from germany ^^
×
×
  • Create New...