Jump to content

XMortX

Member
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by XMortX

  1. XMortX

    Humanity change

    Hi guys, i have config traders set-up on my server and id like to add a way to change humanity when a player buys something from the hero vendor or the bandit vendor....... I tried changing this inside "PoliceVehicles.hpp":- to this :- with no effect..... Am i on the complete wrong track? i thought the humanity variable would change the player humanity but i guess not..... any insights? My goal being to eventually change it to something more like this :- Thanks in advance for any help offered guys! Regards, XMortX
  2. No problem at all buddy, enjoy XMortX
  3. Both infistar anti hack and the standard epoch anti hack include spectate as far as im aware..... Just double click the player name you wish to watch I believe? XMortX
  4. Hey guys, Been having a problem trying to install ACE3 medical system on epoch, basically everything works except when you shoot or hurt someone, the medical system says your fine......? I added the modules to the mission and configured them for this to work but the problem persists? Whilst on the subject, is it possible to use the ACE3 Locking system for vehicles over the epoch version? Any help is very appreciated, Thanks in advance, XMortX
  5. XMortX

    Zombies script

    Hey guys, another zombie question, im sure your all sick of them by now but anyway....... iv started using this script http://www.armaholic.com/page.php?id=28741 and iv got a couple questions if someone is able to help? 1. Is there a way to add skins from a mod in place of the _units variable inside the fn_proximity.sqf script? 2. How would i go about increasing the health of the zombies? Currently they are far to easy to kill. 3. Any idea how to add a script to create a hoard as well as using the built in fn_proximity.sqf functions. If i add markers, currently that's the only place they will spawn? 4. How would i add more building the zombies will spawn at? Cheers guys Regards XMortX
  6. XMortX

    Zombies and demons

    ok iv been figuring stuff out, i need to edit the mission.sqm right? well the damn thing wont derapify using eliteness........ any thoughts?
  7. XMortX

    Zombies and demons

    Thats the one im using, but what do i need to activate the mod in game, do i need a custom script or does it just work out of the box on all maps? regards XMortX
  8. XMortX

    Zombies and demons

    Hey guys, how would i go about adding the zombies and demons mod to my dedibox for multiplayer? I tried using the script that was for exile but it doesnt seem to work. Someone else said something about using modules, but iv not got a clue what that entails, mission editing maybe, not sure. Any help would be appreciated! Regards XMortX
  9. i think you mean the startup batch right? the part where you tell the server what ip and port to use etc? in this there should be a tag "-mod=" without the quotes, this is where you add your server side mods, for instance if you wanted to add epoch it would look like this normally "[email protected]" my entire line reads like this start "arma3" /min /high /affinity 30 "arma3server.exe" [email protected];@EpochHive;@AllInArmaTerrainPack;@Bornholm;@masvehicles;@mas19; -config=sc\config.cfg -ip=195.154.133.175 -port=2326 -profiles=sc -malloc=system -cfg=sc\basic.cfg -name=sc -autoInit -loadMissionToMemory not sure if this is what you were after, my ai missions are called from my init file...... hope this helps
  10. Im assuming adding these mods to the mission file would be a bad idea? also how would i convert them to be added in the mission file properly? regards XMortX
  11. I know how to add mods to the server that the client needs to download, but is there a way to add mods so the client doesnt have to download them first? For instance id like to add these to my epoch server but dont want the client to have to worry about finding the mods: https://forums.bistudio.com/topic/182412-zombies-demons-also-a-ruger-44-magnum-bolt-action-rifle/ http://www.armaholic.com/page.php?id=27224 http://www.armaholic.com/page.php?id=19547 http://www.armaholic.com/page.php?id=28557 Thanks in advance, and sorry if this is in the wrong place and/or a stupid question Regards XMortX
  12. nope, thats the memory allocator iv always used
  13. already using that memory allocator buddy but thanks :)
  14. im not using a server monitor yet as my server is locked so i cant actually tell you the server fps, but id imagine its quite high, from what i gather from other posts iv read, this only affects the client not the server, i wish i had that amount of players lol 1.46 worked flawlessly with all the mods, i didnt see any lag client side.... ever tbh not even when we had an admin fight with a few A-10, tanks and gun emplacements, and shit was blowing up all over the place.... no lag at all lol i noticed you have no drones, hate those things they are awful, first thing we did was turn those off!
  15. hey guys thought id add my 2 cents :) the ai drivers are terrible lol, they get stuck on everything, corners included, most of the time i find the convoy has stopped somewhere apparently for no reason, also the ai dont always disembark the vehicle if i shoot out the drivers etc, once i was able to walk up to a convoy look in the back of a canvas humv and shoot the ai in their seats....... lastly the ai bomber, shoot him on exit of the car, all the ai are dead, easy win..... i know this sounds harsh, i really dont intend it like that but im just pointing it out to try and help so i hope you dont take offence as i mean it merely as constructive critisism :) i actually love the idea and so do my players but its currently slightly less than functional :) when it works its great!
  16. ah ok thats cool hopefully there will be a hotfix.....very soon can confirm its definately not just the antagonists, my server has them currently off while im testing the ai missions im adding, mine seems to happen either completely randomly after a few mins or when i look at the infistar menu (still not every time though) and even if i look at the map....... my guess would be that its whenever you render something large.... ie the map, but im a n00b so im only guessing :)
  17. so your saying the update isnt causing it or do you mean the problem is server side? ah ok thankyou for letting me know, least im not going to spend hours looking through code searching for a bug that i cant fix lol
  18. Hey guys, i just want to know if this is a problem im having on my server or if its a global thing..... im running - A3 1.48 epoch 0.3.0.4 mas weapons mas vehicles on bornholm with infistar antihack after about 3-5 mins of joining the game from my home pc, the textures and shadows start spazzing out and my fps drops from 80+ to 5-11fps is this something to do with the new update that i cant fix or is it local and i can fix it? cheers guys and sorry for the seemingly stupid question p.s this is my own server btw, just in case i confused that lol XMortX
  19. Actually, did you just want to add the stuff about the textures to your thread and then we could simply delete this one?
  20. ah so its a performance thing, ok ill edit the main post, thanks again
  21. That looks like a pretty clean way to do it! Nice one dude! DirtySanchez helped me find a way yesterday, almost exactly the same but 'call compile' not 'execVM', anyway i already updated the original post yesterday, but thankyou anyway!
  22. XMortX

    Add texture help

    you sir! genius thankyou! thankyou all for your help :) problem solved
  23. XMortX

    Add texture help

    looked in the logs and it doesnt seem to matter where i put the texture file it cant load it? iv tried - x\addons\a3_epoch_custom\mapcontent\textures\test.jpg mapcontent\textures\test.jpg textures\test.jpg and even putting the texture in the root arma 3 folder.... any clues?
  24. XMortX

    Add texture help

    haha ok my mistake, binary starts with a 0, rookie mistake my bad. The texture didnt appear but made it transparent, i assume iv got a mistake in the file path somewhere, ill let you know how i get on in about 2 mins
  25. XMortX

    Add texture help

    Ok so this is my code that still isnt working.... does the jpg have any special requirements? It places the billboard in the correct position but no texture? _pos = [13102.2, 10143.8, 0]; _object = createVehicle ["Land_Billboard_F", _pos, [], 0, "CAN_COLLIDE"]; _object setDir 185.52; _object setPosATL _pos; _object setObjectTextureGlobal [1, "mapcontent\textures\test.jpg"];
×
×
  • Create New...