Jump to content

mysticviperx

Member
  • Content Count

    133
  • Joined

  • Last visited

About mysticviperx

  • Rank
    Hardened

Recent Profile Visitors

861 profile views
  1. I haven't been able to get BEC to start and work in almost 6 months now. I have desperately looked and searched for fixes to my problems with BEC to no avail. Windows Server 2008r2 8GB of ram 4 cores @ 3.2ghz Arma 3 1.48 Epoch 0.3.1.0 Esseker AiATerrainPack BEC 1.608 BEC connects to the server, but about 5 seconds later it closes. No errors, no comments, no logs. Video Capture of the Issue: I have Installed or Repaired all the Visual C++ Redistributable for 2008 and 2012 including their SP1 updates and x86 and x64 versions. As you can see my Windows Application logs in the Event Viewer show no errors or changed while I am launching BEC. Can some one please clue me in as to what I am doing wrong. I always worked fine in the past on this same OS.
  2. ok, so it could be asm, can any one point me in the right direction to see if putting a pause/delay in my bat file so the computer has time to clear the process.
  3. Could it possably be that the .bat file is starting the server back up to quickly? I need to let the old server clear and held memory registers? AND AGAIN...sigh...http://pastebin.com/LcxHgngx
  4. the bat file watches for the arma3server.exe to fall off the task list. then it starts bec and arma3server.exe again and waits for the server to close. :start cd /d c:\Bec Start bec -f config.cfg cd /d C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Arma 3 Server start /wait "arma3" /min "arma3server.exe" [email protected];@EpochHive;@asm; -config=SC\config.cfg -cfg=SC\basic.cfg -ip=66.187.65.139 -port=2302 -profiles=SC -name=SC -autoInit goto start BEC is shutting down the arma server after 4 hours wiht the #shutdown command, and when arma3server.exe closes so does BEC. And it did it again...http://pastebin.com/Cs9SY0i5 Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION at 07A06810 graphics: No resolution: 160x120x32 Addons: A3_Map_Altis_Scenes in a3\map_altis_scenes_f\ ... A3_Plants_F_Bush in a3\plants_f\bush\ Mods: @asm Distribution: 0 Version 1.36.128579 Fault time: 2014/12/18 10:43:21 Fault address: 07A06810 00:07A06810 Unknown module file: epoch (__cur_mp) world: Altis Registers: EAX:000007FF EBX:116FADE0 ECX:1374F0D8 EDX:000006E4 ESI:00000000 EDI:000001FE CS:EIP:0023:07A06810 SS:ESP:002B:1374EEF8 EBP:1374EF18 DS:002B ES:002B FS:0053 GS:002B Flags:00010246 ======================================================= note: Minidump has been generated into the file SC\arma3server_2014-12-18_06-41-53.mdmp
  5. My Arma 3 Epoch server keeps randomly crashing on reboot with the same error code. Exception code: C00000FD STACK_OVERFLOW at 73B21011 I'm running on a dedicated box wiht 4 cores (6 available) and 6gb of ram (32 available) thsi doesnt happen all the time, and im not able to find a rhyme or reason to it. I am useing a simple .bat script that watches the process and restarts when it closes. I could be doing it to fast but I have no idea. Complete RPT log
  6. Im sorry to bother, I was wondering if any one could point me in the right direction. I have installed and updated my admin tools, and in game the admin tool show up in the action menu, but when i select them it doesn't open the admin menu. I cant find anything in my rpt logs, so i was wondering if anyone could point me in the right direction.
  7. These are the server IPs and World Locations as of 9/12/14. I will update the server info with their names and Epoch Versons plus Lock status when I sort it all out. The easiest way to find these servers is to go to 'Multiplayer' and 'Filter' and type 'epoch' into the 'Mission' Field. All servers listed here should pop up with in 5 min. Another option is to click on the Steam Icon in your task bar and then Select 'Servers'. From there set your game type to ARMA III, then wait a few minutes for all the servers to report, then sort by name and scroll down to 'Epoch'. Some servers are not under the 'Epoch' listing, like the Skaronator server. server ips: Australia:http://www.geoiptool.com/en/?IP=203.33.121.120 203.33.121.120:2302 203.33.121.120:2402 Atlanta:http://www.geoiptool.com/en/?IP=108.62.21.226 108.62.21.226:2302 108.62.21.226:2402 France:http://www.geoiptool.com/en/?IP=195.154.185.83 195.154.185.83:2302 195.154.185.83:2402 Germany: http://www.geoiptool.com/en/?IP=193.192.58.69 193.192.58.69:2302 193.192.58.69:2402 http://www.geoiptool.com/en/?IP=5.62.103.29 5.62.103.29:???? verthosting:(Kansas) http://www.geoiptool.com/en/?IP=142.54.189.34 142.54.189.34:2312 http://skaronator.com/ | http://www.geoiptool.com/en/?IP=128.65.214.23 128.65.214.23:2302
  8. Im trying to get taser's working and as per my norm im just bumbling around like a monkey poking things to see if i can fix it. I when here (http://www.armaholic.com/page.php?id=18624) to look at the original files, and noticed a missing .hpp file that comes with the zip. so i opened my 'description.ext' and added the #include "custom\DDOPP_TaserConfig.hpp" started my server and bamf, error ErrorMessage: File mpmissions\DayZ_Overpoch_1.sauerland\Custom\DDOPP_TaserConfig.hpp, line 24: '.': '"' encountered instead of '=' server crashed nothing worked... I have seen other posts talking about adding/fixing the tasers but no real fixes or step by step on how to get them to work. I am just wondering if anyone has them working and wouldn't mind sharing their work.
  9. Now that takes care of the normal keybinds. Now we need to take care of the reserved keys: Open AdminMode and modMode in the AdminMode folder. Find this line F4_KEY = (findDisplay 46) displayAddEventHandler ["KeyDown","if ((_this select 1) == 62) then {call optionMenu;};"]; and change it to: F4_KEY = (findDisplay 46) displayAddEventHandler ["KeyDown","if ((_this select 1) == 5) then {call optionMenu;};"]; Open ESPenhanced Find this: F5_KEY = (findDisplay 46) displayAddEventHandler ["KeyDown","if ((_this select 1) == 63) then {call F5Menu;};"]; Change it to this: F5_KEY = (findDisplay 46) displayAddEventHandler ["KeyDown","if ((_this select 1) == 6) then {call F5Menu;};"]; Open spectate in the tools folder Find this: F6_Key = (findDisplay 46) displayAddEventHandler ["KeyDown","if ((_this select 1) == 64) then {spectate = false;};"]; Change it to this: F6_Key = (findDisplay 46) displayAddEventHandler ["KeyDown","if ((_this select 1) == 7) then {spectate = false;};"]; thanks bunches, i had to move the keys to the numbpad, but all and all it works. now i just need to update to 1.8.2 (1.8.0 right now) and see what it breaks...
  10. Where is the custom variables.sqf? i did a search, and cant find the DZE_safevehicles or DZE_allowedvehicles lines in the files. if u use the _uniqueid and spawn the vehicle through a map edit, when the server restarts will the vehicle reset back to where it started? i had this working on my 1.0.2.5 server and 1.0.3.1 server, but for the life of me i cant remember how, and there where no edits to the spawn scripts. thanks for the input so far.
  11. Ive added some static vehicle spawns to the map in a map edit, and as per the norm, the 'kill a hacker' script kills you the moment you enter the vehicle and start it up. _vehicle_1256 = objNull; if (true) then { _this = createVehicle ["Ka52", [15192.685, 18601.686, 9.9182129e-005], [], 0, "CAN_COLLIDE"]; _vehicle_1256 = _this; _this setDir -86.713554; _this setVehicleAmmo 0; _this setPos [15192.685, 18601.686, 9.9182129e-005]; }; Thats the vehicle code added to my custom map edit, can i set a varible in it that will allow the vehicle to pass the 'kill a hacker' inspection or what would be the extra boolian needed to have the check ignore the vehicle. my current hacker check boolian if(vehicle _x != _x && !(vehicle _x in PVDZE_serverObjectMonitor) && (isPlayer _x) && !((typeOf vehicle _x) in DZE_safeVehicle) && (vehicle _x getVariable ["MalSar",0] !=1)) then { any help would be great!
×
×
  • Create New...